Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6625 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Ocak 2013 - 10:38

Milli Judocu Himmetoğlu Son Yolculuğuna Uğurladık

Büyüt
Küçült
Milli Judocu Himmetoğlu Son Yolculuğuna
18 Ocak 2013 Cuma günü 19 Eylül Spor Salonunda geçirdiği rahatsızlık sonucunda aramızdan ayrılan eski Milli sporcu, Judo Antrenörü Muzaffer Himmetoğlu toprağa verildi.

18 Ocak 2013 Cuma günü 19 Eylül Spor Salonunda geçirdiği rahatsızlık sonucunda aramızdan ayrılan eski Milli sporcu, Judo Antrenörü Muzaffer Himmetoğlu toprağa verildi.

  

Giresun 19 Eylül Spor Salonu önünde düzenlenen törenin ardından doğduğu Uzgur köyüne götürülen merhum Himmetoğlu, Mescid-i Aksa Camii’nde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından, köy mezarlığında defnedildi.

 

19 Eylül Kapalı Spor Salonu önünde düzenlenen törende Vali Yardımcısı Sayın Fethi Yorulmaz, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ve yönetim kurulu üyeleri, Giresun Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Mehmet Güngör, eski il müdürleri Soner Mağden ve Özdemir Bozatlıoğlu, mesai arkadaşları, tüm spor camiası, Trabzon ve Ordu’dan gelen judocular, sporcuları, sporcu arkadaşları Cengiz Turan, Hikmet Aydın, Faruk Dervişoğlu, Onur Hıdımoğlu ve daha niceleri sevenleri onun için bir araya geldiler. Giresun halkı Muzaffer hocamızı son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

 

ÖZGEÇMİŞİ

 

1965 yılında Giresun’da doğan Muzaffer Himmetoğlu 1978 yılında Giresun’a atanan ve göreve başlayan İlin, ilk judo antrenörü Selami Çelebi’nin öğrencilerinden olup, ilk ve orta öğretimini Giresun’da tamamladı. Askerliğini Türk Silahlı Kuvvetleri yön bulma ve keşif birliğinde yapan merhum Muzaffer Himmetoğlu, 1985 yılında “Dünya Ordular Arası Yön Bulma ve Keşif” yarışmalarında Türk Silahlı Kuvvetler adına yarışmış olup o yıl yapılan yarışmalarda takım halinde Dünya 3.lüğü elde ettiler. Askerden sonra Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde çalışma hayatına başlayan Himmetoğlu, judo çalışmalarından kopmadı. 86 kiloda katıldığı yarışmalarda Giresun’u temsil etti. Birkaç kez milli formayı giydi.

 

Himmetoğlu, 1998 yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Judo Antrenörü olarak göreve başladı ve bu tarihe kadarda görevini başarıyla sürdürdü.

 

Muzaffer Himmetoğlu’na Allah’tan rahmet ailesine sevenlerine, teşkilatına sabır diliyoruz.

 

Selami ÇELEBİ

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir