Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5265 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   10 Kasım 2011 - 18:52

Mucize Yatağa Yoğun İlgi

Büyüt
Küçült
Mucize Yatağa Yoğun
Güney Kore'de üretilen, Türkiye çapında 9 yıldır faaliyet gösteren, 1 yıl önce Giresun merkezde açtığı şubesi ile Giresunluları mucize masaj yatağı ile tanıştıran Choyang, yaklaşık 20 gün önce açtığı Bulancak Şubesi'nde de yoğun ilgi görüyor.

Güney Kore'de üretilen, Türkiye çapında 9 yıldır faaliyet gösteren, 1 yıl önce Giresun merkezde açtığı şubesi ile Giresunluları mucize masaj yatağı ile tanıştıran Choyang, yaklaşık 20 gün önce açtığı Bulancak Şubesi'nde de yoğun ilgi görüyor.

Giresun Şube Müdürü olan Bulancaklı hemşehrimiz Zati Yıldırım, kısa sürede gördükleri yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederken, tüm Bulancaklılara da sağlıklarına verdikleri önem dolayısı ile teşekkür etti.

Zati Yıldırım, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Choyang Mucize Masaj Yatakları Bulancak Ücretsiz Deneme Merkezi’ne ilk açıldığı günden bugüne çok büyük bir ilgi var. Beklentilerimizin de üzerindeki bu ilgi, Bulancaklıların sağlık konusunda ne kadar hassas olduklarını bize bir kez daha göstermiş oldu.

Bulancak Şubemizi ilk açtığımız günlerde sabahları kimseyi göremiyorduk. Ama bugün geldiğimiz durum memnuniyet verici. Sabahları yaklaşık 40-50 kişi sırada bekliyor ve bu masajı almak istiyor. Çünkü günlük hayatlarındaki düzelmeleri gördükçe daha da iyi olmak için şartlar ne olursa olsun sırada bekleyip masajlarını oluyorlar.

Çarşamba günü Choyang Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yılmaz ve Teknik Koordinatör Mehmet Murat Yılmazbaş, Bulancak Şubemize gelerek misafirlerimizin sorunlarını dinlediler. Misafirlerimiz böyle bir sağlık imkânını Bulancaklılara kazandırdığı için Başkan Yılmaz’a çok teşekkür ettiler. Katılım fazla olduğu için yatak sayısında yetersizlik olduğunu ifade eden misafirlerimiz, fazladan yatak istediler. Başkan Metin Yılmaz da aynı gün içerisinde 2 yatağın daha şubemizde faaliyete geçmesi talimatını verdi ve aynı gün akşamı 2 yatağı kurarak misafirlerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca Başkan Yılmaz Bulancaklıların yoğun ilgisinden dolayı yatak sayısını daha da artıracakları müjdesini verdi. Misafirlerimiz ayrıca şubemize çok erken saatte gelerek sıraya girdikleri için Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın’dan şubemizin önüne parklardaki oturaklardan istediler.

     

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir