Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7147 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2012 - 18:00

Müftünün Mutlu Günü

Büyüt
Küçült
Müftünün Mutlu
İlimiz Müftüsü Necati Akkuş'un kızı Sümeyya Hilal, dün Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Müftünün Mutlu Günü
İlimiz Müftüsü Necati Akkuş'un kızı Sümeyya Hilal, dün Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen törenle dünya evine girdi.   Pirazizli İşadamı merhum Mehmet Yöndem’in oğlu Gürcan Yöndem’le dünya evine giren Müftü Kızının nikahını Belediye Başkanı Kerim Aksu kıyarken nikah şahitliğini Vali Dursun Ali Şahin yaptı.   Nikahta kısa bir konuşma yapan Vali Şahin, “Bugün burada hem dostumuzun, hem hanım kızımızın hem de damadımızın  sevincini paylaşmaya , sevinçlerine ortak olmaya geldik. Unutmayınız ki sevinçler paylaşıldıkça büyür. Mutlu çiftimizin bugünden sonra artık 2 anne babası var. Her ikisinin de anne babalarına saygıda sevgide kusur etmeyeceğine inancım tam. Bu mutlu günlerinde çiftimizin hayatlarının hep böyle sevinçli, tebessüm içinde geçmesini diliyorum. Mutluluğun başı anlayıştan, kanaatten, tasavvuftan geçer. Çiftimiz artık bugünden sonra  benim demekten çıktı, bizim demeye başlayacaklar. Hayat doğum ve ölüm arasında bir sokak, bu sokağın en önemli yapıtaşlarından biride evlilik müessesidir. Bu mutlu çiftimizi tebrik eder, bir yastıkta kocamalarını dilerim” dedi.   Vali Şahin’in bir altın taktığı nikaha, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, AK Parti eski Milletvekili Ali Temür, İlçe Müftüleri, daire amirleri ve çok sayıda davetli  de katıldı.  

 

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir