Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10570 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2014 - 01:16

Muhteşem Gece

Büyüt
Küçült
Muhteşem
Giresun Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde korunma ve bakım altında bulunan engelli gençlerin gösterisi muhteşem geçti.


Giresun üniversitesi Güre Yerleşkesi Konferans salonundaki bu akşamki gösteride engelli gençler hünerlerini göstererek birbirinden güzel oyunlar sergilediler.

 

Gençlerin mehter, aşık ile maşuk orta oyunu, zeybek oyunu, Giresun karşılaması, sema gösterisi ve hababam sınıfı gibi gösterileri izleyiciler tarafından  keyifle izlendi ve büyük alkış  aldı.

 

Program başlangıcında birer selamlama konuşması yapan Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nurdan Kamal ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun katılımlarından dolayı  Vali Hasan Karahan ve diğer konuklara teşekkür etti.  

 

Geceyi çok beğendiğini kaydeden Vali Karahan’da emeği geçenlere teşekkür etti. Öncelikle bu geceye katılmayanların çok şeyler kaçırdığını ifade eden Vali Karahan, “Gerçekten gençlerimiz neler yapabileceklerini bizlere gösterdiler. Bu Rehabilitasyon merkezi ülkede örnek bir kurum. Türkiye’nin çeşitli köşelerinden evlatlarını bizlere göndermiş 24 saat 365 gün bu gençler bu yöneticilerimi, öğretmenlerimize bakıcılara emanetler. Gerçekten muhteşem bir şölen oldu. Gerçekten zor bir görevin altından alınlarının akıyla  kalkıyorlar.  Elele, gönül gönüle verirsek makus tarihimizi yeneriz. Çözemeyeceğimiz, altından kalkamayacağımız hiçbir mesele yok yeter ki birbirimizin kıymetini bilelim. Ben inanıyorum ki güneş bu gençler için doğuyor, yağmur bu gençler için yağıyor. Bu gençler için ağaçlar meyveler veriyor, bu gençler için ekinler başağa dönüşüyor. O yüzden onların kıymetini bilelim. Onlara gereken hürmeti gösterelim” şeklinde konuştu.  

 

Geceye; Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, eşleriyle beraber Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Şahin, Giresun Üniversitesi Rektöre Prof. Dr. Aygün Attar ile Vali Yardımcısı Yüksel Çelik,. İl Genele Meclisi Başkanı Osman Öden, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal,  önceki dönem milletvekillerinden Ak Parti İl Başkanı Hasan Aydın ve ekibi, belediye başkan adayı Prof. Dr. Yılmaz Can, bazı daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir