Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5008 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   30 Ağustos 2012 - 11:53

Mv. Geldi Vatandasların Sorunlarını Yerinde Dinliyor

Büyüt
Küçült
Mv. Geldi Vatandasların Sorunlarını Yerinde
Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet GELDİ , meclisin tatile girmesinin ardından geldiği Giresun'da, zamanının büyük bir kısmını vatandaşların sorunları ve taleplerini dinleyerek geçiriyor ve bu amaçla Giresun'un ilçelerini bir bir dolaşıyor.

AK PARTİ  GİRESUN MİLLETVEKİLİ MEHMET GELDİ, İLÇE İLÇE DOLAŞARAK  VATANDAŞLARIN SORUNLARINI YERİNDE DİNLİYOR. 
 

     Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet GELDİ , meclisin tatile girmesinin ardından geldiği Giresun'da, zamanının büyük bir kısmını  vatandaşların sorunları ve taleplerini dinleyerek geçiriyor ve bu amaçla Giresun'un  ilçelerini bir bir dolaşıyor. 

      En son Eynesil ve Tirebolu ilçelerini daha sonra da Doğankent ve Güce ilçelerini gezen Mehmet GELDİ, vatandaşlarla sohbet edip Giresun ve Türkiye gündemini meşgul eden konularda karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. 

     Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, milletvekili Mehmet GELDİ’ye çok sayıda partili ve vatandaş eşlik etti. 

     Vatandaşlar da ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirip , sadece seçimden seçime gelen vekillerin olduğu siyasi yapının son 10 yılda büyük bir değişime uğradığını ve artık yıl içinde çeşitli vesilelerle halkın vekilleriyle bir çok defa bir araya gelip hasbi hal edebilmesinin siyaset kurumunun geldiği noktayı göstermesi bakımından önemine vurgu yaptılar. 

     Ziyaretlerinde milletvekili Mehmet GELDİ’ye ; ilçe başkanları, belediye başkanları  ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir