Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5298 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2013 - 18:38

Mv. Karaahmetoğlu Büyük Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Mv. Karaahmetoğlu Büyük Sanayi Esnafını Ziyaret
GİRESUN MİLLETVEKİLİ SELAHATTİN KARAAHMETOĞLU GİRESUN BÜYÜK SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ. DÜN İSE DUROĞLU BELDESİNDE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

           Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu 13 Nisan cumartesi  Giresun Büyük Sanayi Sitesinde esnafı ziyaretine kaldığı yerden devam etti.

 Sanayi esnafı özellikle ekonomik sıkıntıdan ve is olmamasından yakındı.

Özellikle 2013 yılı ile birlikte islerin sıkıntılarının arttığını dile getiren esnaf ayrıca sona eren teşvik yasasından dolayı mağdur olduklarını, personel sigorta priminin arttığını ve primleri ödeyemez duruma geldiklerini dile getirdi. Bu arada esnafın çoğu sadece seçim zamanı yanlarına gelen iktidar partisi milletvekillerinden şikayet ederek CHP Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlunun  bu ziyaretlerinin diğer vekillere de örnek olmasını istediler. Ziyarette CHP il ve Merkez İlce yöneticileri de milletvekiline eşlik etti.

Dün ise Duroğlu Beldesinde Merkez İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu ve parti yöneticileri ile ziyaretlerine devam eden Karaahmetoğlu yurttaşlarımızın sorunlarını yerinde görüp, dinleyip izlenimlerimizi, çözüm önerilerimizi yetkili mercilere iletiyoruz dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir