Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5147 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2013 - 20:29

NedCad Projesi Hayata Geçirildi

Büyüt
Küçült
NedCad Projesi Hayata
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün DOKA'dan destek almaya hak kazanan 2 projesinden biri olan NetCad Eğitimi projesi hayata geçirildi. Ankara'dan gelen uzmanlar tarafından Proje kapsamında toplam 30 personele eğitim veriliyor.

NedCad Projesi Hayata Geçirildi

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün DOKA'dan destek almaya hak kazanan 2 projesinden biri olan NetCad Eğitimi projesi hayata geçirildi. Ankara'dan gelen uzmanlar tarafından Proje kapsamında toplam 30 personele eğitim veriliyor.

  “NetCad Eğitimi Projesi” ile; Klasik yöntemlerle paftalar üzerinde yapılan işlemlerde hesaplama hataları, koordinatlarda sapmalar vb. gibi çeşitli sorunlarla karşılaşılmaktadır. Bu da projelerin sağlıklı olarak yürütülmesinde ve üreticilere alan üzerinden yapılan ödemelerde hata payının fazla olmasına neden olabilmektedir. Gerek zaman, gerek işgücü kazanımı ve hataların sıfıra indirilmesi CAD tabanlı programların yardımıyla sağlanabilmektedir. Bu nedenle bu işlerde çalışan personelin CAD tabanlı programı etkin bir şekilde kullanabilmesi gerekmektedir.   DOKA teknik desteği kapsamında destek almaya hak kazanan “NetCad Eğitimi Projesi” ile İl Müdürlüğü personelinin bu programları kullanması sağlanarak kurumumuzun hizmet verdiği 754 köy-mahalle ve 1.823.790 dekar tarım arazisi üzerinde verilecek hizmet ve yatırımlara ait projelerin daha hızlı ve güvenilir ortamda hazırlanmasına katkı sağlayacaktır.   Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından 13 Kasım 2012 tarihinde açıklanan 2012 Yılı 3. Dönem Teknik Destek Programı Kapsamında ilimizden geçen 5 projenin 2 sinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün imzası bulunuyor.


            




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir