Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8297 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Kasım 2013 - 18:51

Öden Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti.

Büyüt
Küçült
Öden Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret
AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Osman Öden, sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Öden Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı  Osman Öden, sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.


Sanayi sitesinde birçok esnafla eskiye dayalı  dostluğu bulunan ve büyük ilgiyle karşılanan Belediye Başkan Aday Adayı Osman Öden, esnaflarla bir araya gelerek talep ve sıkıntılarını dinledi.

İl Genel Meclisi Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Osman Öden seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Bu gezilerde vatandaşla bir araya gelen Osman Öden, son olarak sanayi sitesi esnafları ile buluştu. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyarette konuşan Öden, "10 yıldır Giresun’umuza İl Genel Meclisi üyesi ve İl Genel Meclisi Başkanı olarak hizmet ediyorum, edinmiş olduğum tecrübe ile ilimize belediyecilik anlamında da vermek istediğim çok şey var. Bu manada sizlerden destek istiyorum” dedi.

Aday Adayı Öden, Esnafımızın burada en güzel şartlarda çalışması için ellerinden geleni yapacaklarını  belirterek, “ekonominin lokomotifi olan küçük esnaflarla, küçük ve orta boy işletmelere destek olacağız. Sanayi sitemizde altyapı  ve üstyapı donanımını mükemmel hale getirip esnaflarımıza iyi şartlarda çalışma imkanı sunmak istiyoruz” diye konuştu

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir