Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7482 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2012 - 18:59

Öğrencilere Para Ödülü Verildi

Büyüt
Küçült
Öğrencilere Para Ödülü
İlimiz genelindeki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik ''Giresun Temalı'' yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Vali Dursun Ali Şahin'inde katıldığı bir törenle verildi.

Öğrencilere Para Ödülü Verildi

İlimiz genelindeki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik ''Giresun Temalı'' yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Vali Dursun Ali Şahin'inde katıldığı bir törenle verildi.   Bugün saat: 15.30’da Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesindeki Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine; Vali Dursun Ali Şahin, Vali Yardımcısı Vekili Keşap Kaymakamı Dr. Polat Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, dereceye giren öğrencilerin okul yöneticiler, öğretmenleri katılırken, törene katılan çok sayıda öğrenci velisi salonu tıklım tıklım doldurdu.   Giresun Valiliğince her yıl eğitim ve öğretim kurumlarımızda, eğitim ve kültür faaliyetlerinin düzenlenmesi ve desteklenmesi amacıyla geleneksel olarak yapılması düşünülen ve 2011–2012 eğitim öğretim yılında birincisi yapılan “Giresun Temalı” yarışma Afiş, Fotoğraf, Öykü, Resim ve Şiir dallarında düzenlendi.   Yarışmanın her bir dalı için il birincisine 500 TL, il ikincisine 400 TL, il üçüncüsüne 300 TL para ödülü verildi. Yarışmada ayrıca mansiyon, teşvik ve jüri özel ödülü kazananlara da çeşitli hediyeler verildi.   Törende kısa bir konuşma yapan Vali Şahin, insanların mesleği ne olursa olsun yanında kendini dinlendirmek için bu tür ikinci bir becerisinin olması ve kendine böyle bir beceri kazandırma gayreti içerisinde bulundurmasını söyledi. Anne ve babalara da nasihatlerde bulunarak, çocukların kendileri için büyük bir nimet olduğunu ifade eden Vali Şahin, Giresun insanının torpilli insanlar olduğunu, bu güzel memleketin kıymetini bilerek ona göre yaşanılmasını ve Giresun’u hak ettiği yere getirmek içinde her alanda başarılı çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.   İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’ta yaptığı konuşmada; bu yarışmanın “Giresun İçin Yarışıyoruz ve Giresun Temalı” bir yarışma olduğunu ifade ederek bu yıl ilki düzenlenen yarışmanın 5 kategoride düzenlendiğini söyledi.   Akkurt; Yarışmaya 2 bin civarında eserin katıldığını, ilçelerdeki komisyonlarda yapılan değerlendirmeler sonucu ildeki değerlendirme komisyonuna 883 eserin ulaştırıldığını, ildeki değerlendirme komisyonunda da 5 alanda 8 kategoride 83 eserin ödül almaya hak kazandığını ifade ederek şiir dalında “Giresun dile gelse”, resim dalında “Benim gözümde Giresun”, fotoğraf dalında “Giresun’da bahar”, afiş dalında “Giresun’u en iyi ben tanıtırım” ve öykü dalında da “Giresun’da mekanlar ve insanlar” konularının tespit edilerek yarışmaya katılan eserleri bu alanlarda değerlendirdiklerini belirtti.   Dereceye giren öğrenciler adına da Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Fulden Sena Potur kısa bir konuşma yaptı.   Konuşmaların ardından yarışma birincilerinin ödülünü Vali Dursun Ali Şahin, ikincilerin ödüllünü Vali Yardımcısı Vekili Keşap Kaymakamı Dr. Polat Kara, üçüncülerin ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt verirken dereceye giren diğer öğrencilerin ödüllerini de müdür yardımcıları verdi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ….

 

 

 

 

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir