Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5798 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Temmuz 2012 - 01:26

Öğretmen Evindeki Gürültü Kirliliği Halkı Canından Bezdirdi

Büyüt
Küçült
Öğretmen Evindeki Gürültü Kirliliği Halkı Canından
Giresun Çınarlar Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan Giresun Öğretmen Evi gürültü saçmaya ve çevre halkını rahatsız etmeye devam ediyor.

Yıllardır süregelen uyarılara rağmen, öğretmen evi yetkilileri birşekilde belediyeden bu gürültüye izin çıkarabiliyorlar. Yerleşim yeri içerisinde bulunan ve açık alanda yüksek sesle yapılan düğün ve eğlenceler, civardaki binalarda oturan vatandaşları çileden çıkarıyor.

Hele de yaz aylarında kapı ve pencerelerin sıcaktan dolayı açılması ile birlikte öğretmen evindeki müziğin civar binalardaki vatandaşları rahatsız ettiği ve konuyla ilgili 155'e günlük en az 30 telefon geldiği bilgisi edinildi.

Konuyla ilgili; 155'i arayan vatandaşlar "Bize 155'te görevli polisler, belediyenin buraya belli bir desibele kadar izin verdiklerini söylüyorlar ! Fakat bu desibeli kim ölçüyor, nasıl ölçülüyor yada anlık ölçülüyor mu? Polis uyardıktan sonra ses kısılıyor fakat 10 dakika geçmeden tekrar çok gürültülü bir şekilde bizleri rahatsız ediyor. Canımızdan bezdik, pisikolojimiz bozuldu. Saat 11'e kadar böyle bir eziyeti, gürültüyü çekmek zorundamıyız. " diye isyan ediyorlar.

Hastaların, bebek ve çocukların, KPSS çalışan adayların, yaşlıların ve balkonlarında oturup sohbet etmek isteyen vatandaşların haklarını gasp etme seviyesinde olan bu gürültünün bir an önce durdurulması adına birçok şikayetin değerlendirilmediğini dile getiren çevre halkı, artık valiliğin halkın sağlığı adına konuya el atmasını istiyor.

http://forumgiresun.com




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir