Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5623 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Ekim 2011 - 18:40

Paraysa parası hazır, daha ne bekliyorsunuz?

Büyüt
Küçült
Paraysa parası hazır, daha ne
Bitirin şu fakülteyi

Paraysa parası hazır, daha ne bekliyorsunuz?
Bitirin şu fakülteyi
Görele’de umutların kesildiği sırada tamamlanması için Giresun Üniversitesine devri yapılan Görele Güzel Sanatlar Fakültesi inşaatında hala yaprak kımıldamıyor. Parası Üniversite hesabına yatırıldığı halde inşaat çalışmalarına başlanmaması ise dedikoduları da beraberinde getiriyor.
14 Ağustos 2008 tarihinde Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan Görele Güzel Sanatlar Fakültesi’nde neler oluyor?  Aradan geçen 3,5 seneden fazla süre içinde, fakültenin ancak kaba inşaatı tamamlanabildi. Oysa Görele halkı, gurbette yaşayan Göreleliler ile görülmemiş dayanışma içine girmiş ve varını yoğunu seferber etmişti.
Fakülte inşaatı hakkında yetkisi olan da olmayanda ortaya çıkıp, fakültenin bitiş tarihi hakkında kamuoyuna sürekli yanıltıcı bilgiler verdi. Verilen süre içinde fakülte inşaatının hala tamamlanmaması Görele’de kafaları iyice karıştırdı.
Canikli “Bitti Saymıştı”
AK Parti Giresun Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili Nurettin Canikli, milletvekili seçim çalışmaları için geldiği Görele’de, Fakülte binası üzerine çıkmış ve basına yaptığı açıklama’da, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi’nin bitmesi için gerekli paranın Giresun Üniversitesi hesabına yatırıldığını söylemişti.
Canikli’nin net olarak yaptığı açıklama ile gözler Görele Güzel Sanatlar Fakültesi inşaatına döndü, ancak genel seçimlerden bu yana geçen süre içinde Üniversite Yönetiminin Fakülte inşaatında çalışma başlatmaması söylentileri de beraberinde getirdi.
Protokol imzalandı
Canikli’nin “Bitti sayıyorum” demesine rağmen fakülte inşaatının ucube gibi ortalıkta atıl vaziyette durması, Canikli’nin sözlerini de tartışmaya açtı. Görele’de hemen herkes Canikli’nin sözlerini, “Yalan mıydı?” diye sorgularken Giresun Üniversitesi olumlu bir adım attı ve Fakülte-Yüksekokul Kurma Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile protokol imzalayarak Fakülte inşaatını devraldı.
1.3 Trilyon Lira ne oldu?
AK Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener’in verdiği bilgiye göre, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 2011 yılına ait olmak üzere Üniversite hesabında 1. 3 Trilyon Lira parası var. Parası olduğu halde Fakülte inşaatında yeni bir çalışmaya başlanmaması, paranın ne olduğu sorusunu akıllara getiriyor.
Artık bitirin
Ağzı olanın konuştuğu, bitiş tarihi verdiği ancak hala ucube bir halde kaba inşaatı ile duran Fakülte inşaatına başlanılarak bir an önce bitirilmesi Görele’de ve Görele dışında yaşayan Görelelilerin ortak dileği. Göreleliler, “Para repoya yatırılmadı ise fakülte inşaatına başlayın ve bir an önce bitirin. Para ise parası hazır, daha ne bekliyorsunuz?” diye soruyor. 
 
--
ALİ KAYA HABER (
alikayahaber@gmail.com)    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir