Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5035 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2012 - 18:45

Rektör Attar' a Hekim Süt Yöneticilerinden Ziyaret

Büyüt
Küçült
Rektör Attar a Hekim Süt Yöneticilerinden
Merkezi İstanbul-Pendik Güzelyalı'da bulunan Hekim Holding'e bağlı olarak ilimizde faaliyetler bulunan Hekim Süt Endüstrisi

Rektör Attar' a Hekim Süt Yöneticilerinden Ziyaret

 

Merkezi İstanbul-Pendik Güzelyalı'da bulunan Hekim Holding'e bağlı olarak ilimizde faaliyetler bulunan Hekim Süt Endüstrisi Gıda ve Yapı Sanayi Ticaret A.Ş’nin  İşletme Müdürü Mehmet KIRAN ve İşletme Müdür Yardımcısı Veysel GÜNEŞ, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Aygün ATTAR’a ziyarette bulunarak görevinde başarılar diledi. 

KIRAN ziyarette yaptığı açıklamada,  “Sayın Rektörümüzle çeşitli programlar vesilesiyle birlikte olduk, çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yoğun programı nedeniyle randevumuzu ancak bugün gerçekleştiriyoruz. İlimize ve ilçelerimizde üniversitenin sorunlarının çözümüne Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Öner HEKİM’in de belirttiği gibi kuruluş olarak hertürlü katkıya hazır olduğumuzu kendisine ilettik. Kendisinin başarılı olması Giresun’un başarısı anlamına gelecektir” dedi.

REKTÖRÜMÜZ “YEREL ÜRÜNLER KULLANILMALI”DEDİ

Rektörümüz Sayın ATTAR ise; ilde faaliyet gösteren veya il dışındaki hemşerilerimize ait sanayi kuruluşları ile işbirliği içinde olacaklarını bu amaçla çeşitli ziyaretler, toplantılar gerçekleştirdiklerini söyledi. Rektörümüz ayrıca Giresun Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinin de üniversite- iş dünyası bütünleşmesine katkı yolunda atılmış bir adım olduğunu vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR, yerel ekonominin güçlendirilmesi için yerel marka ürünlerin kullanılmasını istediklerini, üniversitenin hizmet alımlarında bunu bir prensip olarak benimseyeceklerini, hem de akademik-idari personelle öğrencilere bu yönde çağrılar yapacaklarını söyledi.

Sayın ATTAR, “Bunu bir sloganla kampanyaya dönüştürerek yaygınlaştırmayı ve tüm kurum ve kuruluşlara, Giresun halkına yerel ürün tüketme alışkanlığı kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir