Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5681 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2022 - 14:55

Sahil Park yakında hizmette

Büyüt
Küçült
Sahil Park yakında

 

Bulancak İskelesi ve Emniyet karşısında, iki yol arasında yeniden düzenlenen Sahil Park’ta devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Recep Yakar, “Sahil Parkta devam eden çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak Bulancaklıların hizmetine sunulacaktır dedi.

Bir kısmı otopark olarak düzenlenen Sahil Park alanında tahkimat duvarları, aydınlatma ve yeni ağaç dikimleri tamamlanırken, yol, zemin, oturma alanları düzenlemelerine başlandığını belirten başkan Yakar, “Bir kısmını oluşan ihtiyaç üzerine otopark olarak yeniden düzenlediğimiz Sahil Park alanımız yeni haliyle eskisinden daha fazla yeşil alana ve yeni dikilen Oya ağaçlarıyla daha fazla ağaca sahip bir park olacaktır. Park boyunca boydan boya dikilen Oya ağaçları Pembe renkli çiçekleri ile buraya çok güzel bir hava katacaktır.Parkın devamında bölgemizin en büyük Çocuk Oyun Parklarından biri olan “Şehit Eren Bülbül Çocuk Parkı”nı da tamamlamıştık. Düzenleme çalışmaları büyük oranda biten Sahil Parkımız en kısa zamanda tamamlanarak halkımızın kullanımına sunulacak ve ilçemiz yeni bir sosyal alana daha kavuşmuş olacaktır. Hayırlı olsun” dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir