Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6024 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Ağustos 2011 - 11:22

Sar Sigorta Kuruldu; İlk Lansman Gazetecilere

Büyüt
Küçült
Sar Sigorta Kuruldu İlk Lansman
Görele merkezli Sar Sigorta Görele Sosyal Tesislerinde verdiği iftar ile gazetecileri bir araya getirdi.

Sar Sigorta Kuruldu; İlk Lansman Gazetecilere

Görele merkezli Sar Sigorta Görele Sosyal Tesislerinde verdiği iftar ile gazetecileri bir araya getirdi. Görele ve Eynesil ilçelerinde bulunan sigortacılar güçlerini birleştirerek Sar Sigorta etrafında birleştiler. İsimlerinin baş harflerinden esinlenen Sadullah Sarıoğlu, Ahmet Kılıç ve Ramazan Öztürk adlı sigortacılar, gelişen sigorta sektöründe kendilerine kurumsal bir edinmek, sigorta yaptırmak isteyenlere daha geniş bir yelpazede teklif sunabilmek için yeni bir oluşuma imza attılar. 

İlk Lansman Gazetecilere

İlk tanıtımı gazetecilere yapan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öztürk konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sigorta şirketlerinin serbest tarifeye geçmesiyle birlikte sigortacılık çok farklılaşmıştır. Eskiden her şirketin fiyatı aynıyken insanlar poliçelerini tek acentede yaptırıyordu. Artık her şirketin kendine göre fiyat uygulaması olduğundan trafik sigortası A firmada uygun iken, kasko sigortasında B firma, diğer sigortalar ise farklı firmalarda uygun çıkmaya başlamıştır. Yani kısaca söyleyecek olursak her poliçenin şirketler arasında daha farklı teminatlarla daha ucuza kesilebilme imkânı doğmuştur. İnsanlar artık sigorta fiyatları yüzünden acente acente gezer oldular, uygun poliçeyi bulmak için ciddi manada vakit ve mesai kaybına uğrar hale geldiler. Bizler de sektörün önde gelen acenteleri olarak bu konuda tedbir almak ve çok kıymetli dostlarımız olan müşterimize daha iyi hizmet için bir araya gelerek tek çatı altında birleştik Gücümüzü tüm Karadeniz Bölgesine yaymak istiyoruz” dedi. 

Öztürk daha sonra “Yakın zamanda hizmete girecek web sitemizden müşterimize online sigorta hizmeti sunacağız. Online poliçe teklif alma, online poliçe bitimi hatırlatma, motorlu taşıt vergisini öğrenme ve ödeme, kaza tespit tutanağı eğitimi, deprem sigortası eğitimi gibi hizmetlerle sektörde öncü bir kuruluş olmayı hedefliyoruz. Bayram sonrası resmi açılışımızı yaparak hizmetimizi halkımıza duyuracağız” dedi. 

Yapılan iftara TRT ve İHA Muhabiri Bekir Öztürk, Cihan Haber Ajansı Muhabiri Turhan Sinirlioğlu, Medya Giresun Sitesi Sahibi İbrahim Balcıoğlu, Görele.Com.tr Sitesi Sahibi Serdar Kara, Eynesil Haber Sahibi Hasan Kemal, Görhele Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Ali Sinirlioğlu, Görele Hürses Yazı İşleri Müdürü Kamil Yılmaz, yazarlar Şaban Kutlu, Nihat Öztürk ve Ahmet Ceylan katıldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir