Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6294 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   10 Kasım 2011 - 18:45

Sara hastası Muteber Kabataş her yerde aranıyor

Büyüt
Küçült
Sara hastası Muteber Kabataş her yerde
Bayram zehir oldu!

Sara hastası Muteber Kabataş her yerde aranıyor
Bayram zehir oldu!
Giresun’un Görele ilçesinde yaşayan ve sara (Epilepsi) hastası olduğu öğrenilen 65 yaşındaki Muteber Kabataş 4 Kasım Cuma akşamı saat 19.00 sularında hiç kimseye haber vermeden evinden ayrıldı.
Muteber Kabataş’ın evde olmadığını fark eden çocukları akrabalarına ve komşularına sordular. Muteber Kabataş’ın akraba ve komşularında olmadığını öğrenen çocukları Görele Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğüne başvurdular.
4 Kasım Cuma gününden beri, ölü ya da diri haber alınamayan Muteber Kabataş’ı aramak için Giresun’dan AKUT Ekipleri geldi. Aramalar sonuç vermeyince Giresun Valiliği Sahil Güvenlik Komutanlığından yardım istendi.
Emniyet güçlerinin yanı sıra AKUT, Sahil Güvenlik ve akrabaları Muteber Kabataş’ı gidebileceği her yerde aradı. Aradan 5 gün geçmesine rağmen Muteber Kabataş’tan hala bir haber alınamadı.
Muteber Kabataş’ın eşi Özer Kabataş, “Eşim Muteber sara hastası. Bütün aramalarımıza rağmen bulamıyor. Aradan 5 gün geçti. Hayatından endişe ediyorum,” şeklinde konuştu.
Görele’nin Kumyalı Mahallesinde oturan Muteber Kabataş, Görele Deresi ve Deniz sahili boyunca adım adım arandı. Ancak bu güne kadar bulunamadı.
Kurban bayramında yaşadıkları olayla şaşkına dönen Özer Kabataş ve çocukları, sara hastası olan Muteber Kabataş’ın bulunabilmesi için vatandaşlardan yardım beklediklerini belirttiler. Üzerinde siyah hırka ile siyah etek ve başında başörtüsü ile evden ayrılan Muteber Kabataş’ı görenlerin 0 454 513 17 75 ya da 155 Polis hattını aramaları istendi.(
ALİ KAYA HABER (alikayahaber@gmail.com)

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir