Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11622 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2017 - 10:44

Satranç Şampiyonuna Ödül

Büyüt
Küçült
Satranç Şampiyonuna

Sayın Valimiz Hasan Karahan, dünya Satranç Şampiyonasında birinci olarak altın madalya kazanan Enes Tanrıverdi’yi makamında kabul ederek, altınla ödüllendirdi.

Şampiyonayla ilgili bilgi veren Tanrıverdi, Romanya’nın Yaş şehrinde 21 Nisan-01 Mayıs  2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 13 yaş 2017 Dünya Okullar Satranç Şampiyonasında yarışan 41 ülkeden 576 sporcu arasından 13 Yaş Genel kategorisinde kazandığı 7.5 puan ile altın madalya kazandığını söyledi.

Giresun İhsaniye Gençlik Spor Kulübü sporcusu olan Enes Tanrıverdi, ayrıca bu yıl 21-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olduğunu da sözlerine ekledi.

Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında aldığı başarılı sonuçlarla ilimizin gurur kaynağı olan Enes Tanrıverdi’yi kutlayan Vali Karahan, başarılarının devamını dileyerek altınla ödüllendirdi.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ta hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir