Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8047 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Ağustos 2016 - 01:12

Sayın Valimiz, Şampiyon Minik Sporcuları Ödüllendirdi

Büyüt
Küçült
Sayın Valimiz, Şampiyon Minik Sporcuları

Sayın Valimiz Hasan Karahan, 13.Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında 4 madalyayla dönen Yağlıdere Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü sporcularını ödüllendirdi.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 4-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 13. Palandöken Uluslararası Karate Şampiyonasına 30 farklı ülkeden 2 bin sporcu katıldı.

Şampiyonaya ilimizi temsilen minikler kategorisinde, Yağlıdere Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübünden 10 sporcu katıldı. Minik sporcularımız şampiyonadan iki birincilik, bir ikincilik ve bir de üçüncülük derecesi elde ederek 4 madalyayla ilimize döndü.

İlk defa katıldığımız Uluslararası Şampiyonada Yağlıdere Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübünden; Gürkan Kağan Kılıç ve Mehmet Akif Çıtlak birinci,  Ayhanım Öztürk ikinci ve Tunahan Çayan da üçüncü oldu.

İlimizi başarıyla temsil eden karatecileri kutlayan Vali Karahan, sporcuların başarılarının devamını dileyerek altınla ödüllendirdi.

Başarılı sporcuların Makam ziyaretinde; Yağlıdere Kaymakamı Hasan Günaydın, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve Sporcuların antrenörü Murat Yıldızlar da hazır bulund



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir