Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 19161 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2017 - 12:25

Şehit Bekir Kelleci’nin Ailesine Ziyaret

Büyüt
Küçült
Şehit Bekir Kelleci’nin Ailesine

Sayın Valimiz Hasan Karahan,  4 Haziran Pazar günü Eynesilli şehidimiz Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin ailesini ziyaret etti.

Mardin ili Nusaybin ilçesinde 02 Nisan 2016 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen el yapımı patlayıcı saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Bekir Kelleci’nin Eynesil ilçesi Gümüşçay Mahallesinde oturan ailesini ziyaret eden Vali Karahan, şehidimiz ailesiyle bir süre sohbet etti. Ailenin dilek ve temennilerini dinleyen Vali Karahan, Devlet olarak her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Şehidin mezarını da ziyaret eden Vali Karahan, dua okudu.

Ziyarete Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Espiye ilçesi Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, AK Parti Eynesil İlçe Başkanı Fatih Cansız da katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir