Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5997 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   20 Eylül 2012 - 18:59

Seyahat Acentelerinden İlimize Çıkarma

Büyüt
Küçült
Seyahat Acentelerinden İlimize
Vali Dursun Ali Şahin'in başlatmış olduğu turizm hamlelerini yerinde görmek isteyen turizm acentaları ilimize çıkarma yapmaya devam ediyor.

Seyahat Acentelerinden İlimize Çıkarma

Vali Dursun Ali Şahin'in başlatmış olduğu turizm hamlelerini yerinde görmek isteyen turizm acentaları ilimize çıkarma yapmaya devam ediyor.   Giresun’un dünya çapında bir turizm destinasyonu yapılabilmesi amacıyla Türkiye’nin en büyük 20 seyahat acentesi yarın sabah ilimize gelecek. 2 gün süreyle ilimizde kalacak olan acente yetkilileri ekoturizm köylerimizden İnece ve Şeyhli’yi, Yaylaları, merkezdeki tarihi ve turistik yerleri gezecek, Ada’da “Zamana Yolculuk” Programına katılacaklar. Cuma akşamı İnece  köyünde ekoturizm köy aktivitelerini gerçekleştirecek olan acente yetkilileri köyde konaklayarak Cumartesi akşamı ilimizden ayrılacak.   Yarın sabah ilimizde gelecek olan  seyahat acente yetkilileri ise şu isimlerden oluşuyor:   TÜRSAB YK Üyesi Muammer Güner, Boğaziçi BYK Başkanı Nejat Karagöz, Karadeniz BYK Genel Sekreteri Gökhan Usta, ELTRA TUR’dan Ceren Keskin, SALTUR(Ankara)’dan Metin Cansız, JOLLY TUR’dan Kerem Gökçe, SETUR’dan Demet Köse, OGZALA TUR’dan Erhan Saraloğlu, BUKLA TUR’dan Ayhan Bıyıklıoğlu, FOLKTOURS’dan N. İlham Seyyale, PRONTO TOUR’dan Erdal Çeri, MİKA TUR’dan Tuğrul Tuna, TAMZARA TUR’dan Şener Kalemci, ARNİKA TUR’dan İbrahim Tanrıverdi, GEOS TUR’dan Ayfer Kuralay, NUK TRAVEL’dan Nalan Üstüner Koca, TÜRSAB’dan Neyir Seda Ütügen ve Ersin Koçhan, TYD’den Aynur Gürsoy, TURİZM GÜNCEL’den Savaş Daş.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir