Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8953 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Kasım 2011 - 18:45

Sığınma Evinden Yeni Bir Hayata İlk Adımlar

Büyüt
Küçült
Sığınma Evinden Yeni Bir Hayata İlk
Sığınma evinde yaşarken; muhtar, sınıf öğretmeni ve Deniz Yıldızı Derneğinin katkılarıyla ailenin tüm ihtiyaçları karşılanarak yeni bir hayatın ilk adımları atıldı.

SIĞINMA EVİNDEN YENİ BİR HAYATA İLK ADIMLAR  

   Sığınma evinde yaşarken; muhtar, sınıf öğretmeni ve Deniz Yıldızı Derneğinin katkılarıyla ailenin tüm ihtiyaçları karşılanarak yeni bir hayatın ilk adımları atıldı.

   Üç yıl sığınma evinde yaşamak durumunda kalan aileye yardımsever insanlarımız çok duyarlı davrandılar. Ekranlardan aileyi tanıyanlar anne ve kızı için yeni bilgisayar, buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, yatak odası, oturma odası ve mutfak eşyalarıyla birlikte tüm ihtiyaçlarını karşıladılar. Geçmişte çok zor günler yaşayan aile de artık gelen yardımlarla rahat bir nefes alacak. Yardımseverlerden gelen yardımlar; 12 Kasım 2011 Cumartesi günü aileye teslim edildi.  Yardımların aileye teslim edilerek ailenin evinin düzenlemesi programına vali beyin eşi, il müftüsünün eşi, Aksu Mahallesi Muhtarı, sınıf öğretmeni, halktan katılım ve dernek yöneticileri katıldılar. Yaklaşık dört saat süren programda zaman zaman hoş güzel duygusal anlar yaşandı.

    Başkan Emine Acar, sığınma evinde yaşarken yeni hayata kavuşturulan annemizin mutluğu gözlerinden okunuyor. İşte “yardımlaşma böyle güzel bir şey.” Yardımsever insanlarımızın katkılarıyla inşallah bugünden itibaren ailemizin bütün zorlukları geride kalmıştır. Onlar için yeni bir hayat başlıyor. Bu aileyle ilgili olarak derneğimizin yaklaşık bir ay sürdüğü çalışmada vali beyin eşi Melahat Şahin, müftü beyin eşi Hatice Akkuş, sınıf öğretmenimiz Nurgül Tepebaş, Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önel, işadamlarımızdan Halis Özkaya, Cumhur Karahasan, Cemil Kızıltaş, Mustafa Büyüktaş, Fatih Güner, İsa Karaca, Hacer Türkeş, Mustafa Eltuğral, Abdullah Önal, Gökhan Şahin, televizyon programına katılarak iyi dilek, önerilerini ve yardımlarını sunanlara, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir