Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7640 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Ocak 2014 - 10:30

Silah Kaçakçılarına Geçit Yok

Büyüt
Küçült
Silah Kaçakçılarına Geçit
İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Alucra Doludere köyünde ve Bulancak Küçüklü köyü sahil yolunda yapılan aramalarda kaçak silah, mühimmat ile kaçak içki ve sigara ele geçirildi.

Konuya ilişkin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklama şöyle:

“Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Alucra ilçesi Doludere köyünde Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı yapan Ö.M isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (1) adet 7,9 mm. çapında mauser marka yivli tüfek, (1) adet 7,65 mm çapında Brovvning marka tabanca, (1) adet 9 mm. çapında VValter marka tabanca, bu tabancalara ait (3) adet şarjör ile (26) adet tabanca fişeği ile Bulancak ilçesi Küçüklü köyü sahil yolunda icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında Gürcistan vatandaşı D.D isimli şahsa ait bavul içerisinde yapılan aramada; (332) paket çeşitli markalarda kaçak sigara ve (37) litre kaçak içki ele geçirilmiştir.

Yakalanan şüpheliler ifadesinin alınmasını müteakip tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardır.”

Badem Hırsızları Yakalandı

İlimiz Merkez Sarvan Köyü yakınlarında emniyeti suistimal etmek suretiyle meydana gelen badem hırsızlığı olayıyla ilgili İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklama şöyle:

“Merkez İlçe Sarvan Köyü yakınlarında 07.01.2014 günü icra edilen devriye faaliyeti esnasında rastlanılan şüpheli bir kamyonda yapılan inceleme ve araştırmada; kamyon ile Gebze İlçesinden Van İline boya götürüldüğü, dönüşünde Gaziantep'e götürülmek üzere (246.000)TL. değerinde (20.500) kg. badem içinin yüklendiği ancak Gaziantep'e götürülmediği, Giresun'a getirildiği ve burada araç sürücüsü ve olay şüphelisi olan A.F.A. tarafından (10.000) kg.'lık kısmının emniyeti suistimal etmek suretiyle çalındığı tespit edilmiştir.

Olayın öğrenilmesinden kısa bir süre sonra araç sürücüsü A.F.A., Giresun Organize Sanayi Sitesinde yakalanmıştır.

Yapılan soruşturmanın genişletilmesi sonucunda olaya karıştığı tespit edilen (6) şüpheli şahıs daha yakalanmış olup, şüphelilerin yer göstermesi sonucunda Bulancak İlçesinde bulunan bir depoda toplam (120.000)TL. değerinde çalınan (10.000) kg. badem içi ele geçirilmiş ve C.Savcısının talimatı ile firma yetkililerine teslim edilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir