Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6321 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Temmuz 2021 - 12:18

SOKAK BASKETBOLU COŞKULU BAŞLADI

Büyüt
Küçült
SOKAK BASKETBOLU COŞKULU

 

Yaşanan pandemi süreci nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan sokak basketbolu evine geri döndü.

Bu yıl 24’üncüsü organize edilen ve şehrimizin sevilen, tanınan doktorlarından merhum Dr. Ali Hakan Güvenç anısına düzenlenen turnuva Atatürk Meydanı’nda start aldı.

3×3 sokak basketbol turnuvasında büyük erkeklerde 14, genç erkeklerde 6, yıldız erkeklerde 5, küçük erkeklerde 2, minik kızlarda 4 ve küçük kızlarda 4 olmak üzere toplam 35 takım mücadele ederken, turnuva 31 Temmuz’da sona erecek.

Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni ve turnuvanın ilk müsabakasına Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Öden ve Abdurrahman Demirel ile Giresun Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Alaaddin Hafızoğlu’da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu organizasyonla birlikte gençlere spor yaptırarak eğlenceli bir aktivitede buluşturmayı amaçladıklarını belirterek: “Basketbolun güzelliklerini halkımız arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla sporun birleştirici gücüne güvenerek güzel bir turnuva geçmesini temenni ediyorum. Giresun’umuzun çok sevdiği, kendini Giresun halkına adamış değerli ağabeyimiz Dr. Ali Hakan Güvenç anısına düzenlediğimiz sokak basketbolu turnuvasına katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Açılışta Giresun’umuzdan yetişen ve NBA ligine transfer olan basketbolcu Alperen Şengün’ün babası da söz aldı.

Şengün, bir Giresunlu olarak oğlu Alperen ile gurur duyduğunu belirterek, onu yetiştiren Salim Taslı hocaya teşekkür etti. Şengün, Giresunluluğuyla gurur duyduğunu ve Giresun’dan yeni Alperen’lerin çıkmasını cani gönülden istediğini ifade ederek, basketbol sporuna ilginin ve yatırımın artması temennisinde bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir