Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3642 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2022 - 15:22

SOSYAL MARKET İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Büyüt
Küçült
SOSYAL MARKET İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DESTEĞİNİ

Giresun Belediyesi tarafından kurulan Sosyal Market yoksul ailelerin umudu oldu.

Şehirde yaşayan ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek amacıyla hayata geçirilen sosyal market vatandaşlara desteğini artarak sürdürüyor.

İhtiyaç sahiplerinin, ürünlere daha rahat ulaşmalarını sağlayabilmek için hizmet veren sosyal markette yetişkin ve çocuk kıyafetleri ile ayakkabı desteği sağlanıyor. Mevsim değişimiyle birlikte kışlık kıyafetlerin daha da fazla yer aldığı markette ihtiyaç sahibi vatandaşlar ücretsiz olarak gereksinimlerini temin edebiliyor.

Vatandaşlar bağlı bulundukları muhtarlıktan alacakları ihtiyaç sahibi belgesi ile sosyal markete gelmeleri halinde ürünü seçip beğenerek kendilerinin ve ailelerinin giderebiliyor.

Belediye yetkilileri, Sosyal Markette bir yıl içerisinde ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 10 bin ürün verildiğini açıklayarak: “Belediyenin asli görevlerinin dışında, halka sorumluluk sağlayan bir görevi de var. Bu anlamda evlerinizde fazla olanlar başka bir vatandaşın ihtiyacıdır felsefesiyle ihtiyaç fazlası eşya ve kıyafetlerinizi sosyal marketimize bekliyoruz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir