Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6242 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Ağustos 2011 - 12:42

SP Giresun Merkez İlçeden İftar

Büyüt
Küçült
SP Giresun Merkez İlçeden
Saadet Partisi (SP) Giresun Merkez İlçe Başkanlığı, verdiği iftar yemeği ile parti teşkilatını bir araya getirdi.

SP Giresun Merkez İlçeden İftar

Saadet Partisi (SP) Giresun Merkez İlçe Başkanlığı, verdiği iftar yemeği ile parti teşkilatını  bir araya getirdi.

SP Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu önderliğinde organize edilen iftar yemeğine SP Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş, Bulancak İlçe Başkanı  Mehmet Aybar, SP Giresun İl Müfettişi Başkanı Ömer Öztürk, Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu, Tirebolu İlçe Başkanı  Murat Şişman, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Köksal Bozan ve Saadet Partisi üyeleri katıldı.

İftarın ardından SP Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, selamlama konuşması yaptı. Ardından söz alan SP Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Saadet Partisi, yaptığı  çalışmalarla ülke yönetiminde söz sahibi olmak için adım adım yol almaktadır. Biz Milli Görüş limanından, Milli Görüş gemisine binmiş kişileriz. Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya düşüncesi ile yol alıyoruz. Bu yolculuğumuzun zor günlerinde Milli Görüş gemisinden inenler oldu. Bu gemiden inenler bilsin ki; hem bu dünyası, hem de öbür dünyası zarardadır. Değişen siyaset rüzgârına göre rotasını belirleyen değil, rüzgârı rotasına göre değiştiren kişiler Milli Görüş çatısı altındadır. Milli Görüş çatısı altında bulunmak en büyük nimetlerden biridir. Bizler de bu nimetin kıymetini bilerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu akşam bu güzel iftar programını düzenleyen Saadet Partisi (SP) Giresun Merkez İlçe Başkanlığı’na, Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu’ya ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.”

Haber: Hakan Uğurlu

www.kerasushaber.net





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir