Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6722 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Haziran 2012 - 11:07

Sürücüler MOBESE ile Takip Edilecek

Büyüt
Küçült
Sürücüler MOBESE ile Takip
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilimizde bazı noktaların MOBESE kameralarla takip edilerek kural ihlali yapan sürücülere cezai müeyyide uygulanacağı bildirildi.

Sürücüler MOBESE ile Takip Edilecek
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilimizde bazı noktaların MOBESE kameralarla takip edilerek kural ihlali yapan sürücülere cezai müeyyide uygulanacağı bildirildi.   İlimizde MOBESE kameraları ile kural ihlali tespit edilerek ceza yazılacak yerlerin; Debboy mevkii, Bekirpaşa Caddesi, Bulancak Durağı kavşağı, Cemal Gürsel Caddesi ve çıkışı ile Gazi Caddesi olacağı belirtildi.     İl Emniyet Müdürlüğü’nün açıklaması şöyle;   “Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir trafik ortamında yolculuk yapmalarını sağlamak, can ve mal güvenliğini korumak ve trafik kazalarını en aza indirmek bizim başlıca amaçlarımızdandır.   İlimizde trafik sorunlarının en başında park yasağı ihlalleri gelmektedir. Park yasağı ihlallerinin önlenmesi ve trafik akışının sağlanması amacıyla bir dizi önlemler alınarak hayata geçirilecektir. Bu önlemlerin başında özellikle Gazi Caddesi ve çevresindeki ana arterlerdeki park yasağı kural ihlallerini MOBESE kamaraları ile tespit ederek, kural ihlali yapan sürücülere 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 61. maddesi gereği 72,00 TL ceza işlemler uygulanacak olup, trafik akışını engelleyecek şekilde kural ihlal yapan araçlar çekici marifetiyle kaldırılacaktır.   Vatandaşlarımızın trafik cezalarına muhatap kalmamaları ve mağdur olmamaları amacıyla araçlarını park için ayrılmış yerlere park etmeleri, trafik düzeni ve akışı açısından son derece önem arz etmektedir.”




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir