Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7791 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2012 - 18:42

Tarihi İpek Yolumuzda Yol Çizgi Çalışmaları Tamamlandı

Büyüt
Küçült
Tarihi İpek Yolumuzda Yol Çizgi Çalışmaları
Giresun İl Özel idaremizin görev ve sorumluluk alanında bulunan köy yollarında İl Özel İdaresi ve KÖYDES kanalıyla yürütülen yol yapım çalışmalarının ardından, yapılan yol çizgi çalışmaları ile köy yollarımızın standardı yükseliyor.

Tarihi İpek Yolumuzda Yol Çizgi Çalışmaları  Tamamlandı 

 

Giresun İl Özel idaremizin görev ve sorumluluk alanında bulunan köy yollarında İl Özel İdaresi ve KÖYDES kanalıyla yürütülen yol yapım çalışmalarının ardından, yapılan yol çizgi çalışmaları ile köy yollarımızın standardı  yükseliyor.

    

Bir önceki yıl İdaremiz Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 12+500 km BSK Asfalt kaplaması  tamamlanan Merkez ilçe Camili-Kemaliye- Erimez- Kulakkaya- Bektaş grup yolunda Karayolları Bölge Müdürlüğü çizgi aracı ile ortak çalışma sonucunda malzemesi idaremizce temin edilerek çizgi çalışması yapılmıştır.

Trafikte can ve mal emniyeti açısından önem arz eden yol çizgileri tamamlanıp, ulaşımın daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanmıştır.

 

Kümbet Yolunda Oto Korkuluk Çalışmaları

 

Öte yandan turizm yolumuz olan Giresun Dereli İlçesi Kotana, Kümbet yolunda trafik güvenliği oto korkuluk yapım çalışmaları tamamlandı.

Önceki yıllarda Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından BSK Asfalt kaplaması yapılan grup yolunun 2012 yılında 15,5 km’si ile 17,5 km’leri arasında trafikte güvenliğinin sağlanması için oto korkuluk yapım işi bitirilerek  yol standardı yükseltilmiştir.

Oto korkuluk çalışmasına yılı içinde 2 km’lik ilave kısım ile devam edilecektir.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir