Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4984 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Ağustos 2012 - 18:39

Tarihi Yolda Altyapı ve Üst Yapı Çalışması

Büyüt
Küçült
Tarihi Yolda Altyapı ve Üst Yapı
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Yıllardan beri bu caddemiz tarihi yapısı ve şekli bakımıyla vatandaşlarımızın sürekli kullandığı bir bölgemiz. Burada daha önce yapılmış olan yağmur suyu kanal hattının aşırı yağışlarda yetersiz kalması nedeniyle eski yağmur suyu hattını tamamen yenisiyle değiştireceğiz

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Yıllardan beri bu caddemiz tarihi yapısı ve şekli bakımıyla vatandaşlarımızın sürekli kullandığı bir bölgemiz. Burada daha önce yapılmış olan yağmur suyu kanal hattının aşırı yağışlarda yetersiz kalması nedeniyle eski yağmur suyu hattını tamamen yenisiyle değiştireceğiz. Buraya daha büyük çaplı borular ilave edilecek. Ayrıca yolun mevcut parke taşları da eskimiş durumda ve sokağımıza yakışmıyor. Altyapı çalışmasının ardından yolun alt zemini yeniden hazırlayarak yeni parke çalışması yapacağız.” dedi.

  


Başkan Aksu “Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra tarihi yolumuz hem altyapısıyla hem üstyapısıyla modern bir hale kavuşacak." diye konuştu.

Aksu sözlerini şöyle sürdürdü; "Giresun’umuzu alt yapısı, üst yapısı, gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerle daha yaşanılabilir bir hale getiriyoruz. Titizlikle hazırladığımız çalışma planlarımız çerçevesinde bu bilinçle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. "




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir