Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8803 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Kasım 2013 - 18:54

TCSG-DOST (701) Gemisi Geliyor

Büyüt
Küçült
TCSG-DOST (701) Gemisi
Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi TCSG-DOST (701) 24-26 Kasım 2013 tarihleri arasında ilimize gelerek halkın ziyaretine açılacak.

Giresun Limanı'nda 3 gün kalacak olan TCSG DOST, 24 Kasım 2013 Pazar günü 11:00-15:00, 25 Kasım 2013 Pazartesi günü 11:00-16:00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık bulundurulacak.

 

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Arama Kurtarma Gemisi Tedarik Projesi kapsamında milli kaynaklarımız kullanılarak Tuzla/İSTANBUL'daki RMK Marine Tersanesi'nde Türk mühendis ve işçileri tarafından inşa edilen Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemilerinin ilki olan TCSG DOST, 05 Nisan 2013 tarihinde ana konuş limanı Samsun'a intikal ederek mavi vatan denizlerimizde görev yapmaya başlamıştır.

 

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın açık denizlerdeki görev etkinliğinin arttırılmasına önemli katkılar sağlayan TCSG DOST Gemisi, ana görev fonksiyonu olan arama ve kurtarma faaliyetlerinin yanı sıra, sahip olduğu gelişmiş donanımlar ile gemi yangınlarını söndürme, deniz kirliliği ile mücadele etme, kaçakçılığı önleme ve helikopterler indirme kaldırma operasyonlarını gerçekleştirme imkan ve kabiliyetlerine sahiptir. TCSG-DOST denizde yardıma ihtiyacı olan herkese dost elini uzatmaya devam edecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir