Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5926 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Kasım 2013 - 09:33

Ticaret Odasında Akten ile Farklı Toplantı

Büyüt
Küçült
Ticaret Odasında Akten ile Farklı
Ak Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Akten farklı ve yoğun çalışmalarına devam ediyor.

TİCARET ODASINDA AKTEN İLE FARKLI TOPLANTI

Ak Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Akten farklı ve yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Halk ziyaretlerinden sonra akşam Giresun Ticaret ve Sanayi odasına giden Akten'in

ziyareti, siyasi ziyaretten çok ekonomik çalışma ziyaretine dönüştü.Yıllardır Giresun'a yatırımcı getirilmesi ve istihdamın artırılması konularıyla ilgilenen GİHDER Başkanı Akten'in ziyaretinde oda yönetim kurulu ile 1 saatlik önemli görüşmeler yapıldı.

Başkan Hasan Çakırmelikoğlu: Biz kendisini yakından tanıyoruz. İl başkanlığı döneminde bizlerle ve STK larla çok uyumlu çalıştı. Burada basına kapalı çok önemli toplantılar yapıp kararlar aldık. İstişareler yaptık. Başkan olursada aynı çizgide olacağını düşünüyorum. Kendisi hakkında hayırlı olmasını diliyorum dedi.Aday Adayı Ayhan Akten ise; Bu kurum çok önemli . Giresun'da lider ve etkin olması gereken bir kurum. Giresun'un gelişmesi ve menfaatleri için belediye, ticaret odası, valilik, siyaset, kurum ve kuruluşlar , bütün sivil toplum örgütleri düzenli bir araya gelmeli, kararlar almalı ve uygulamaya koymalıdır. Başkalarından bize hayır gelmez. Hasan Beyin söylediği gibi bir araya gelince sorunları aşmıştık. İşte bu noktada belediye başkanınada önemli görevler düşmektedir. Nasip olursa elimden geleni yapacağım. Ana amacım; Bu şehre yatırımcı getirilmesi için destek, işsizlere iş imkanı sunmak, Giresun'a para ve insan girişi sağlayacak projeler yapmak ve yaptırmaktır. dedi. Ziyarette daha sonra, Giresun ekonomisi, yatırım yerleri, yatırımcıların getirilmesi, istihdamın artırılması, nitelikli eleman eğitimi, issiz gençlerin meslek edindirilmeleri ve yatırımcılarla buluşturulması, bulancak organize sanayinin durumu ve yapılması gerekenler, tekstil kent konusuna farklı bir bakış, cazibe merkezleri destekleme kanunundan Giresun'un yararlandırılması, yatırımcılar için arsa belirlenmesi, master plan konularında Ayhan Akten tarafından bilgi ve görüşler sunularak karşılıklı istişareler yapıldı.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir