Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6061 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Kasım 2021 - 12:19

TİRDEF Başkanlığı İçin İlk Aday İbrahim Aydın

Büyüt
Küçült
TİRDEF Başkanlığı İçin İlk Aday İbrahim

 

 

Giresun’un önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) başkanlığı için ilk aday belli oldu. Belen Köyü Derneği Başkanı İbrahim Aydın sosyal medya aracılığı ile adaylığını duyurdu ve başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili olarak İbrahim Aydın yaptığı açıklamada “İlçemizin önder STK’sı olan Tirebolu Dernekler Federasyonunun (TİRDEF)  kuruluşundan bugüne kadar yapılan faaliyetlerinde fiilen yer aldım. Son iki dönem Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı ve Genel Muhasip görevlerinde bulundum

Önümüzdeki Ocak ayında yapılacak olan TİRDEF Olağan Genel Kurulunda,  Tirebolu ve Tirebolulara daha iyi hizmetler sunabilmek amacıyla TİRDEF Genel Başkanlığa aday olacağım.

Yönetim Kurulu ve diğer organlarda görev alacak arkadaşlarımı ve gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Tirebolu ile ilgili projelerimizi zaman içerisinde siz değerli hemşerilerimizin görüşlerine sunacağım.

Aynı zamanda Giresun ve İlçeleri İmam Hatip Lisesi Mezunları Vakfı üyesi de olan İbrahim Aydın, köy derneğinin üç dönemdir başkanlığını ve TİRDEF’in iki dönemdir başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. İnşaat ve taahhüt işleri yapan Aydın, Tirebolulu unutulmaz komutan Hüseyin Avni Alpaslan’ın mezarının bulunması ve mezarının olduğu yere anıt yapılması konusunda TİRDEF adına büyük gayretleri olmuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir