Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5871 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2013 - 10:54

TOPATAN, Giresun halk pazarını ziyaret etti.

Büyüt
Küçült
TOPATAN, Giresun halk pazarını ziyaret
AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, Giresun halk pazarını ziyaret etti.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, Giresun halk pazarını ziyaret etti.

Aday adayı Halil TOPATAN, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunlarını dinledi. Pazarcılar, TOPATAN’a pazar yerinin kurulu olduğu alan ile ilgili sorunlarından bahsederek, belediyenin kendilerine gereken ilgi ve alakayı göstermediklerini belirttiler. Pazar alanında kimi satış alanının üzerinin kapalı olduğunu, kimi satış alanının ise üzerinin açık olduğunu belirten pazarcılar; ‘’Bu durum bizleri sıkıntıya sokuyor. Müşterilerimiz yağmurlu havalarda ıslanıyorlar.’’ diyerek sıkıntılarını dile getirdiler. Pazarcılar, belediye yetkililerinin bu sıkıntıları çözme sözü verdiği halde herhangi olumlu adım atmadığını belirttiler. Pazarcılar ayrıca TOPATAN’a, pazar yerinin kat kat değil de, aynı çatı altında olmasını istediklerini belirttiler. Pazarcılar en büyük sorunlarından birinin de otopark sorunu olduğunu belirterek; ‘’ Pazar yerimize ait bir otoparkımız bulunmuyor. Bu sorunda vatandaşın halk pazarını tercih etmemesine sebebiyet veriyor. ’’ dediler. Ziyaret esnasında dikkat çeken başka bir faktör ise, bazı tezgâhların pazarın orta alanında uygun yerler bulunmasına rağmen arkalarda bırakılmasıydı.

Aday adayı Halil TOPATAN; pazar yerinde yapılacak çalışmaların pazarcı esnafı ile yapılacak istişarelerle belirleneceğini söyleyerek; ‘’ Pazarcı esnafının sıkıntıları göz önünde. Bu sıkıntıların çözümü için konunun takipçisi olacağım.’’ dedi.
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir