Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5981 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Temmuz 2022 - 08:46

TÜGVA 2022 YAZ OKULLARI İKİNCİ HAFTASINDA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Büyüt
Küçült
TÜGVA 2022 YAZ OKULLARI İKİNCİ HAFTASINDA TAM GAZ DEVAM


Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliğinin düzenlediği 2022 TÜGVA Yaz Okulları 2. Haftasında durdurak bilmeksizin her gün dersleri ve eğlenceleriyle devam ediyor.

İlkokul ve Ortaokul öğrencileri için gerçekleştirdikleri Yaz Okullarında 7'den 15 yaşa kadar öğrencileri olduklarını, Bulancak'ta 7 mahallede, 7 okulda aktif hizmete devam ediyorlar. Bulancak'ın tümünde aktif olan Yaz Okulları, konum olarak Güzelyalı İlkokulu, İstiklal Ortaokulu, Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu ve Fen Lisesinde eğitim vermektedir.

İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin: "7 Mahalle, 7 Okulda Bismillah dedik. Bugün itibariyle ilçemizin farklı okullarında 1000'e yakın öğrencimizle TÜGVA Yaz Okullarımız başladı. 29 Temmuz'a kadar devam edecek okullarımızda Kur'an-ı Kerim, Siyer, İbadet ve Ahlak derslerinin yanısıra bir çok sosyal etkinlik düzenlenecek." Mesajıyla çalışmalarına başladılar.

Her geçen gün artan öğrenci kayıtlarıyla TÜGVA Bulancak Ekibi başarılı işlere imza atıyor. TÜGVA Bulancak Yaz Okulları Sorumlusu Bilal Karataş: "1000 öğrencimiz, 60'a yakın idare ve hoca kadromuzla beraber gençliğimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Sabahları Kuran-ı Kerim dersiyle güne başlayan çocuklarımız, hemen ardından ibadet, siyer, ahlak, inanç, marş, diksiyon dersleriyle öğrenmeye, öğrendiklerini pekiştirmeye devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra derslerden sonra etkinliklerle günlerini eğlenceli hale getiriyorlar. Yaz Okullarımız 29 Temmuza kadar devam edecektir, tüm ilk ve ortaokul öğrencilerimizi Yaz Okullarımıza davet ediyorum." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yaz başından beri yoğun çalışmalar içinde olan TÜGVA ekibi, her geçen gün çalışmalarına yenisini ekleyerek bereketle devam ediyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir