Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5880 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2012 - 12:54

Türk Yıldızları Giresun'a Geliyor

Büyüt
Küçült
Türk Yıldızları Giresuna
Vali Dursun Ali Şahin'in daveti üzerine ''Türk Yıldızları'' gösteri için Giresun'a geliyor.

Türk Yıldızları Giresun'da
Vali Dursun Ali Şahin'in daveti üzerine ''Türk Yıldızları'' gösteri için Giresun'a geliyor.   Türk Hava Kuvvetleri Gösteri Timi “Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK” Aksu Şenliklerinde 20 Mayıs Pazar günü saat 14.00-14.30 arasında Giresun Kalesi üzerinde hava gösterisi yapacak..   Dünyada sekiz süpersonik (ses üstü) uçakla gösteri yapan ilk ve tek akrotim olma özelliği bulunan Türk Yıldızları Mayıs 7’sinde halkımıza görsel şölen sunacaklar.   Vali Şahin, yılbaşı öncesi halkımızın vatan sevgisi ve birlik-beraberlik duygusunun güçlenmesi için, Hava Kuvvetleri Komutanı ile telefonla görüşme yaparak Türk Yıldızlarının ilimizde gösteri yapmasını talep etmiş ve talebine olumlu cevap almıştı. Daha sonra da Valiliğimizce yazılı talepte bulunulmuştu.   Valiliğimizin talebine Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığınca olumlu cevap gelmiş olup, Türk Yıldızlarının Giresun Aksu Şenliğinde yapacağı gösterisi, Türk Yıldızları 2012 gösteri takviminde yer almaktadır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir