Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4221 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   12 Ocak 2023 - 11:22

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BALIKÇI BARINAĞINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Büyüt
Küçült
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BALIKÇI BARINAĞINDA ÇALIŞMALAR

TÜRKÄ°YE’NÄ°N EN BÜYÜK BALIKÇI BARINAÄžINDA ÇALIÅžMALAR SÜRÜYOR

FÄ°ZÄ°KÄ° OLARAK YÜZDE 28’E ULAÅžTI

Giresun Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu’nun yerel seçimler öncesi vaat ettiÄŸi mega projeler devam ediyor.

Yapım çalışmaları tamamlanan projeler hizmete açılıp vatandaÅŸların kullanımına sunulurken, bir yandan devam eden, diÄŸer yandan da hazırlık aÅŸamasında olan projeler hem ÅŸehrin çehresini deÄŸiÅŸtiriyor, hem de büyük heyecan uyandırıyor.

Bu kapsamda, yapımına 2021 Aralık ayında baÅŸlanan Türkiye’nin en büyük Balıkçı Barınağı ve Su Ürünleri Merkezi Projesi planlanan ÅŸekilde ilerliyor.

Uzuncakum mevkiine projelendirilen devasa yatırımın inÅŸasında dolgu çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

Yüklenici firma tarafından sürdürülen yapım çalışmalarında ÅŸu an fiziki olarak yüzde 28 seviyelerine ulaşılırken, proje tamamlanarak hizmete girdiÄŸinde hem ÅŸehrimiz hem de bölgemiz büyük ekonomik kazançlar saÄŸlayacak olup, Giresun bölgenin balık merkezi haline gelecek.

85 bin metrekare alan üzerine inÅŸa edilen projede, 935 metre büyük mendirek, 260 metre uzunluÄŸunda tali mendirek, 768 metre rıhtım uzunluÄŸu ve 360 metre çekek yeri bulunuyor. Ayrıca proje içerisinde 500 bin adet kasalık soÄŸuk hava deposu da yer alacak.

Giresun Belediye BaÅŸkanı Aytekin ÅženlikoÄŸlu, söz verdikleri projelerin tamamını hayata geçireceklerini belirterek: “Balıkçı Barınağı ve Su Ürünleri Merkezi Projemiz de bunlardan bir tanesi. Åžu anda sorunsuz bir ÅŸekilde ilerliyor. Projemiz 2025 yılında tamamlanacak. Bu eseri Giresun’umuza kazandıran baÅŸta CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan olmak üzere, UlaÅŸtırma ve Altyapı Bakanımız Adil KaraismailoÄŸlu’na ve emeÄŸi geçen herkese bir kez daha teÅŸekkür ediyorum.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir