Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7099 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   10 Haziran 2012 - 23:43

Vali Şahin : ''Mazeret İstemiyorum''

Büyüt
Küçült
Vali Şahin : Mazeret
2012 yılı yatırım programlarını değerlendirmek üzere dün Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında Valilikte bir toplantı yapıldı.

Vali Şahin : ''Mazeret İstemiyorum''
2012 yılı yatırım programlarını değerlendirmek üzere dün Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında Valilikte bir toplantı yapıldı.   Toplantı başlangıcında bir konuşma yapan Vali Şahin, yatırımların zamanında, gerekiyorsa daha önce bitirilmesini isteyerek, “Bu konuda mazeret istemiyorum” dedi.   İlimize önemli ölçüde yatırım yapıldığına dikkat çeken Vali Şahin, “İlimizden toplam yıllık vergi miktarı 289 milyon TL. Ama bunun kat kat fazlası yatırım alıyoruz. Ülkemizde her alanda güzel gelişmeler var. Devletimizin ilimize bu denli büyük yatırımlar yapması yüzümüzü güldürüyor. Allah Devlete zarar vermesin” dedi.   İş mevsiminin kısa oluşuna dikkat çeken Vali Şahin, “Bölgemizde fazla yağmur yağdığını dikkate alarak güneşli günleri iyi değerlendirelim. Herhangi bir konuda tıkanırsanız bana ulaşın. Çok şükür ödenek konusunda da sıkıntı yok. O halde işleri takip ederek bitirmek sizlere kalıyor. Sizlere her türlü desteği sağlamayı taahhüt ediyorum. Çevrenin tahrip edilmeden yatırımların zamanında bitirilmesini istiyorum ve bu konuda mazeret istemiyorum” şeklinde konuştu.   Konuşmanın ardından katılımcılar,  ilimizdeki yatırımların son durumu hakkında bilgi verdi.   Toplantıya; Vali Yardımcısı Vekili Keşap Kaymakamı Dr. Polat Kara’nın yanı sıra Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü, DSİ 22. Bölge Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, DSİ 226. Şube Müdürlüğü, Karayolları 104. Şube Şefliği yetkilileri katıldı.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir