Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7183 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2013 - 22:42

Vali Şahin' den Ziyaretler

Büyüt
Küçült
Vali Şahin den
Vali Dursun Ali Şahin bugün Orsan Tekstili ziyaret ederek, Genel Müdür Fatih Ceyhan'dan bilgiler aldı.

ORSAN’a Ziyaret

Vali Dursun Ali Şahin bugün Orsan Tekstili ziyaret ederek, Genel Müdür Fatih Ceyhan'dan bilgiler aldı.   Orsan Tekstil Genel Müdürü Ceyhan Vali Şahin’i firmalarında görmekten duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti. Şu an itibariyle firmalarında 650 kişi çalıştığını belirten Genel Müdür Ceylan, OSB ‘de yıl içerisinde yeni bir tesis daha açmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.   Orsan Tekstil’in ilimizin sayılı firmalarından biri olduğunu belirten Vali Şahin, Giresun’da çok sayıda kişiye istihdam sağlayan firma yetkililerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.  


Esnaf Odalarına Ziyaret
Vali Dursun Ali Şahin, bugün Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.     Vali Dursun Ali Şahin, geçen yıl olduğu gibi bu yılda ziyaret ve incelemelerine aralıksız devam ediyor. Bugün Orsan Tekstilin ardından Esnaf ve Sanatkarlar odasını ziyaret eden Vali Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ali Kara ve diğer oda başkanlarından çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.   Başkanlar, son zamanlarda Türkiye gündemine oturan Tuz ve Şeker Genelgesinden dolayı Vali Şahin’e teşekkür etti. Genelgeleri desteklediklerini kaydettiler.   Kaleye camii konusunda gündeme geldiği ziyarette Başkan Kara, kalede bir ibadet yerinin zorunlu olduğunu belirterek Vali Şahin’e destek verdi. Desteklerinden dolayı Oda Başkanlarına teşekkür eden Vali Şahin’de Kale’nin dokusunu bozmayacak şekilde vatandaşların ibadet ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir mescidin yapılması için gerekenin yapılacağını ifade etti.   Ziyaretlerde Marangozlar Odası Başkanı Namık Kemal Altunbaş ile Kahveciler Odası Başkanı Ercan Ayhan’da hazır bulundu.  


Yılın İlk Günü Tirebolu’da

Vali Dursun Ali Şahin, yılın ilk günü Tirebolu’ya kurulmakta olan Konkasör Tesislerinde incelemede bulundu.   Yetkililerden bilgi alan Vali Şahin, deneme amaçlı kırdığı agrega ve çakıl malzemelerini inceledi.   Denetlemesi sırasında gördüğü bazı aksaklıkların giderilmesini isteyen Vali Şahin, tesise hammadde sağlayacak kayalık arazi üzerende de inlememe yaptı. Numunelerin bir an önce alınarak gerekli yerlere ulaştırılması talimatını verdi.   Vali Şahin’in denetiminde, Tirebolu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, İl Özel İdare Genel Sekreter yardımcısı Hüseyin Taşkın ve il Genel Meclisi üyeleri de hazır bulundu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir