Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8161 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2011 - 20:33

Vali Şahin ''Giresun'un yol ve su gibi iki büyük sorunu var''

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Giresunun yol ve su gibi iki büyük sorunu
Vali Şahin ''Giresun' un iki büyük sorunu var, yol ve su bunları en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

 Vali Şahin: Öğrenci Sayımız sürekli Artıyor Giresun'a yurt yapın

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Giresun'da 18 binin üzerinde öğrenci bulunduğunu,  büyük ihtiyaç olan kız öğrenci yurdunun İle kazandırılmış olmasının büyük kazanç olacağını dile getirdi.

Vali Şahin "Giresun Üniversitesi, hızla büyüyor ve gelişiyor. Bize, sürekli büyümek ve gelişmek yakışır.18 bin üzerinde öğrenci ile eğitim veriyor. Giresun'un nüfusu dikkate alınırsa, bunun çok ciddi bir anlam ifade ettiğine şüphe yoktur. Her yeni bölümle, fazla öğrenci gelecek, barınma ihtiyacı sorunu kat kat artacaktır. Giresun'u sevenleri, Giresunlu İşadamlarını yurt yapmaya davet ediyorum" dedi.

Son Valiler Kararnamesiyle ile Giresun'a atanan 25 Mart 2011 Pazartesi günü muhteşem törenle görevine başlayan Vali Dursun Ali Şahin'e Sivil Toplum Örgütleri,  Bürokratlar, Siyasi Parti Temsilcileri ve pek çok kuruluş tarafından tebrik ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Giresun'un yol ve su gibi iki büyük sorunu var

Vali Şahin "Giresun'un iki büyük sorunu var, yol ve su bunları en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin kendisini ziyaret ederek hoş geldin dileklerinde bulunan Zaman Gazetesi Giresun Temsilcisi Abdullah Takı ve Cihan Haber Ajansı Giresun Temsilcisi Turhan Sinirlioğlu'nu kabul'de Giresun'un sorunlarını bildiğini dile getirdi. Karadenizli olduğu için Giresun'da kültürel olarak sıkıntı yaşamadığını vurgulayan Vali Şahin şöyle devam etti: "Havasına, yemeklerine ve insanına alışık olduğum bir coğrafyada görev yapıyorum. Giresun gerçekten güzel ve yaşanılacak bir yer. Problemlerini hep birlikte çözdüğümüz zaman buralarda yaşamak daha da güzel olacak "

Son Valiler Kararnamesiyle Vali Mustafa Yaman'ın Kırklareli Valiliğine, kendisinin de Giresun Valiliğine atanmasıyla ilgili de "değişim Giresun için iyi olacak" değerlendir -mesin de bulunan Vali Şahin "Değişim iyidir. Yenilik ve yenilenme her zaman güzel olur. Yeni bir aşk ve şevkle Giresun'un bütün problemlerini tek tek çözmeye çalışacağız. Özellikle alt yapıyla ilgili büyük eksiklikler var. Yol ve su bunların başında geliyor. Gelen kaynaklarla en kısa sürede bu eksikleri gidermeye çalışacağız " şeklinde konuştu.

Türk okulları Dünyaya açılan penceremiz.

Yurt dışındaki Türk okullarından da övgüyle söz eden Vali Dursun Ali Şahin, 40'a yakın Ülke gezdiğini dile getirdi. Gezdiği Ülkelerdeki Türk Okullarını da mutlaka ziyaret ettiğini anlatan Vali Şahin "Türk okulları Dünyaya açılan penceremiz. Yurt dışındaki okullarımız yüzümüzü güldürüyor. Gittiğimiz her yabancı ülkede kendimizden bir şeyler buluyoruz. Hiç yabancılık çekmiyoruz. Gerçekten anlatmakla bitmez çok büyük hizmet görüyorlar "dedi.

 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir