Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6010 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2013 - 10:05

Vali Şahin, Hedef İlk 5'e Girmek

Büyüt
Küçült
Vali Şahin, Hedef İlk 5e
Vali Dursun Ali Şahin Gönül Elçileri Projesinde hedefin ilk 5 'e girmek olduğunu söyledi.

Hedef İlk 5'e Girmek
Vali Dursun Ali Şahin Gönül Elçileri Projesinde hedefin ilk 5 'e girmek olduğunu söyledi.   Gönül elçileri projesi çalışmalarıyla ilgili bugün Valilikte Kaymakamlarla bir toplantı yapıldı.   Toplantıda bir konuşma yapan Vali Şahin, Sayın Başbakanımızın eşi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan projenin ilimizde en iyi şekilde uygulanması için çalışılacağını söyledi.   Kimsesiz çocukların devlete bağlı kuruluşlarda en iyi şekilde bakımlarının sağladığını kaydeden Vali Şahin, “Çocuklarımız 5 yıldızlı otel imkanlarına sahipler  ama aile sevgisi ve ortamı olmaması büyük bir eksiklik. Çocuk ailenin huzur ve mutluluğudur. Bu çocukların aile ortamına kavuşturulması hepimizin görevidir. Bu sayede hem ailelere hem de devlete huzur gelir. İlimizde şu an aile ortamı bekleyen 38 çocuğumuz bulunmaktadır. Bu çocukları aile ortamına kavuşturmak, elinden tutacak birilerini bulmak sizlerin elinde. Bu konuda şu an Türkiye de 33. sıradayız. Bu oran bize yakışmıyor. Hedefimiz ilk 5’e girmek. Bunun için herkes üzerine düşeni yapmalı Hedefe ulaşabilmemiz için sizlerden ilçelerinizde eşlerinizle beraber yoğun bir çalışma yapmanızı bekliyorum.”  dedi.   Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Recep Demir’ de konu hakkında açıklayıcı bilgi vererek her ilçede konunun anlatılacağını söyledi.



''Amacımız Daha Çok Hizmet''

KÖYDES Tahsilat toplantısında konuşan Vali Dursun Ali Şahin, ''Amacımız daha çok insana hizmet etmektir'' dedi.   KÖYDES kapsamında 2008’den günümüze kadar güzel çalışmalar yapıldığının altını çizen Vali Şahin, köylünün katkısının alınması suretiyle daha fazla hizmet yapılacağını söyledi.   Her zaman daha fazla hizmet nasıl yapılır düşüncesinde olduğunu kaydeden Vali Şahin, ”İşlere en gerekliliğinden başlayın. Grup yollarını bırakıp ta Ahmet’in, Mehmet’in yolu yapılmaz. Hiçbir zaman erdemliği elden bırakmayın. Daha çok insana nasıl hizmet edilir ona bakalım” dedi.   Bu yılki KÖYDES ödeneğinin Mart sonuna doğru geleceğini tahmin ettiğini belirten Vali Şahin, konuşmasını şöyle tamamladı: “Planlamalarınızı şimdiden yapın. İşlere en gerekli olandan başlayın.Yol yaparken de önce suya yol verin. Köylülerin desteğini alarak daha fazla hizmet yapın.Sizlerden gayret bekliyoruz.”   Konuşmanın ardından her ilçede yapılan KÖYDES işleri slayt sunumuyla anlatıldı.   Toplantıya, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Hüseyin Taşkın ve diğer ilgililer katıldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir