Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5739 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2013 - 01:04

Vali Şahin Sonuçlar Giresun'a Yakışmıyor

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Sonuçlar Giresuna
YGS sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Dursun Ali Şahin, YGS sonuçlarının Giresun’a yakışmadığını söyledi.



Valilik Toplantı Salonunda bugün yapılan toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, İl Milli İdarecileri İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Meslek Liseleri hariç 25 okul müdürü katıldı.

 

Giresun’da eğitim alt yapısının büyük ölçüde tamamlandığını kaydeden Vali Şahin, YGS’de 56. sıranın Giresun’a yakışmadığını belirterek, bütün müdürlerden gelecek yıl en az 45. sıraya yükselinmesi sözünü aldı. Alınan sözler için tutanak düzenlendi.

 

Gelecek yıl okulların ve öğretmenlerin başarılarına göre değerlendirileceğini belirten Vali Şahin, denetimin önemine değinerek şunları söyledi, “Yönetici demek hükümranlık değil, hizmetkarlıktır. Gerektiğinde merhamet duygularını bir kenara bırakarak olumsuzlukların üzerine gideceksiniz. Ama asla kimsenin onurunu da kırmayacaksınız. Koltuklarına oturup çakılı kalmayacaksınız. Aslında döner koltuklar insanlara rehavet veriyor.  Sık sık denetim yaparak durum değerlendirilmesi yapılması gerekir. Öğretmenlere baskıyla, korkuyla değil de güler yüz, tatlı dil ve tebessümle yaklaşılması başarıyı artırır. Bir de mesai mevhumu gözetmeden çalışmalısınız. İşinizi severek, heyecanla yaparsanız başaramayacağınız konu yoktur. Öğrenci, öğretmen, okul aile birliği ve idare arasındaki uyum başarıyı mutlak suretle artıracaktır.”

 

“İl olarak YGS’de 56. sırada olmamız bana hoş gelmiyor ve ilimize de yakışmıyor” sözleriyle konuşmasına devam eden Vali Şahin “Okullarımızdaki fiziki alt yapımız gayet iyi seviyede. Öğretmen yönünden de iyi durumdayız. Buna rağmen 56. sıradayız gelecek yıl en az 45. Sıraya yükselebilmemiz için sizden söz istiyorum.” dedi.  Milli Eğitim İdarecileri ve okul müdürleri de eğitim-öğretimde başarının artırılarak gelecek yıl 45. sıraya yükselineceğinin sözünü verdiler.  Sözlerini imzayla teyit ettiler.

 

Vali Şahin, çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştireceğinize ve başarıyı artıracağınıza inanıyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

İl Milli Eğitim Müdür Necati Akkurt’ta, bütün okulların YGS sınav sonuçlarıyla ilgili bilgiler aktardı.







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir