Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5436 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Eylül 2012 - 18:50

Vali Şahin Yeni Adli Yılı Kutladı

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Yeni Adli Yılı
Vali Dursun Ali Şahin, bu sabah Adliyeyi ziyaret ederek yeni adli yılın hayırlı olmasını diledi.

Vali Şahin Yeni Adli Yılı Kutladı
Vali Dursun Ali Şahin, bu sabah Adliyeyi ziyaret ederek yeni adli yılın hayırlı olmasını diledi.   Önce Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu’na nezaket ziyaretinde de bulunan Vali Şahin, ardından Ağır Ceza Reisi Mustafa Şahin ve Baro Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu’ nu ziyaret etti.   Başsavcı İlhanoğlu, Ağır Ceza Reisi Şahin ve Baro Başkanı Uzunalioğlu ziyaretinden dolayı Vali Şahin’e teşekkür ederek,  hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığı çerçevesinde görev yapacaklarını belirttiler.   Yeni adli yılın hayırlı olması dileklerini ileten Vali Şahin de, son yıllarda ülkemizde demokratikleşme, insan haklarının gelişmesi, temel hak ve hürriyetlerin gelişmesi anlamında yasal mevzuat ve zihniyet anlamında önemli yenilikler yapıldığını belirterek, bu yeniliklerin hayata geçirilmesi anlamında uygulayıcıların büyük önemi ve rolü olduğunu söyledi.  

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir