Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5622 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Ağustos 2012 - 20:50

Vali Şahin'den 5 Başarı,2 Teşekkür Belgesi

Büyüt
Küçült
Vali Şahinden 5 Başarı,2 Teşekkür
Vali Dursun Ali Şahin başarıyı ödüllendirmeye devam ediyor. Vali Şahin bugünde 5 başarılı personel ile 2 hayırsever vatandaşı ödüllendirdi.

Vali Şahin'den 5 Başarı,2 Teşekkür Belgesi

Vali Dursun Ali Şahin başarıyı ödüllendirmeye devam ediyor. Vali Şahin bugünde 5 başarılı personel ile 2 hayırsever  vatandaşı ödüllendirdi.   İlimiz Alucra İlçesi Müftüsü Mehmet Reşat Şavlı ; Alucra’da 7 Kur’an Kursunu halkın ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmete sunması, Yaz Kur’an Kurslarında dışarıdan 12 bayan öğretici görevlendirerek kız çocuklarına özel hizmet vermesinden dolayı;   İlimiz Görele İlçesi Müftüsü Enver Türkmen; Görele’de görev yaptığı sürede Kur2an Kursu açması, yeni camii yapılmasındaki gayretleri ile personelin mesleki açıdan yetişmesine sağladığınız katkı ayrıca ilçe halkı, esnaf ve basın mensuplarıyla iyi ilişkiler içerisinde olarak örnek bir tavır sergilemesinden dolayı,   Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansından DOKA Giresun Yatırım Destek Ofisi Koordinatörleri Özge Adıgüzel, Oytun Ömer Erden ve Doka Giresun Yatırım Destek Uzmanı Faruk Sönmez;  Ulusal ve Uluslararası kurumlarla işbirliği ile kapasite geliştirmeye yönelik yapılan çalışmalardan, ilimizin tanıtımına yönelik yapılan organizasyonlarda sağladıkları katkılardan ve yatırımcılara teknik destek amacıyla yaptıkları özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı , Vali Şahin tarafından Başarı Belgesiyle ödüllendirilirken,    Zeytinlik Restaurant sahibi Gülay Koç, Merkez Çınarlar Mahallesi İdilli Sokak No 16 adresinde bulunan tarihi eser statüsündeki binanın restorasyonunu sağlayarak hizmete sunması ve ilimiz tarihine, kültürüne, turizmine katkı sağlaması nedeniyle,   Tekinler Kollektif Şirketi sahibi Hasan Hüseyin Tekin, Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın zor günlerde elinden tutarak kültürümüzün ve milletimizin asil vasıflarından olan yardımlaşmanın en güzel örneğini sergilemesinden dolayı, Teşekkür Belgesiyle ödüllendirildi.  

 

 

 

 

 

 

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir