Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5224 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Kasım 2012 - 18:48

Vali Şahin'den Doğalgaz Talimatı

Büyüt
Küçült
Vali Şahinden Doğalgaz
Son günlerde ilimizde doğalgaz çalışmalarının durması üzerine Vali Dursun Ali Şahin harekete geçti.

Vali Şahin'den Doğalgaz Talimatı

Son günlerde ilimizde doğalgaz çalışmalarının durması üzerine Vali Dursun Ali Şahin harekete geçti.   AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Doğan Güler, Giresun Şube Müdürü Hakkı Kahya, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Karabıçak ve yüklenici firma yetkililerini makama davet eden Vali Şahin, ilgililerden ayrıntılı bilgi aldı.   Belediye Başkan Yardımcısı Karabıçak, doğalgaz faaliyetlerinin durması konusunda belediyeden kaynaklanan bir sorun olmadığını söyledi.   Doğalgaz Bölge Müdürü  Güler de, müteahhite ödemelerde herhangi bir para sıkıntısının olmadığını belirterek çalışmaların yürütüldüğü Yeniyol’da trafik akışının yoğun olması ve altyapıda bir çok kablo bulunmasının çalışmaları yavaşlattığını kaydetti.   Yüklenici firma yetkilisi de bayram nedeniyle işçilerin çalışmaya ara verdiğini belirterek Salı gününden itibaren hızlı bir şekilde çalışacaklarını ve yıl sonuna kadar kamuoyuna açıklanan 4000 konutun önüne doğalgaz götürüleceği sözünü verdi.   Doğalgazın temizlik, kolaylık ve medeniyet olduğu vurgusunu yapan Vali Şahin’de “Kamuoyuna verdiğimiz sözü tutmamız gerekir. Bunun için gece gündüz çalışarak yıl başına kadar 4000 konutun doğalgaza hazır hale getirilmesini istiyorum. Karşılaştığınız sorunları hiç bekletmeden bana ulaştırın ki zaman kaybı olmasın” şeklinde konuştu.    




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir