Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6385 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Mart 2012 - 19:08

Vali Şahin'e Ziyaretler

Büyüt
Küçült
Vali Şahine
Konferans vermek üzere ilimizde bulunan Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı ve Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı'nın kurucularından Yazar Mehmet Doğan bugün Vali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Mehmet Doğan’dan Ziyaret

Konferans vermek üzere ilimizde bulunan Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı ve Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı'nın kurucularından Yazar Mehmet Doğan bugün Vali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Müftü Necati Akkuş ile birlikte Vali Şahin’e nezaket ziyaretinde bulunan Yazar Doğan Giresun’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek bugün müftülükte Çanakkale Şehitlerini anma programı çerçevesinde din görevlilerine yönelik konferans vereceğini söyledi.

Vali Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yazar Doğan’a başarılar diledi.

 

       

Ordu Belediye Başkanından Ziyaret

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Çin gezisindeki ilgi, alaka ve yardımlarından dolayı Vali Dursun Ali Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.   DOKA Programı çerçevesinde Çin ve Singapur’daki heyette bir arada bulunan ve ziyaretler esnasında Vali Şahin’in ayrıca heyet başkanı olması sebebiyle kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alaka ile gezi esnasındaki yardımlarından dolayı teşekkür ve şükranlarını iletti.   Başkan Torun, 19 Mart’ta Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen Ordu Belediyesi ile Giresun Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Ordu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuvarı Halk Müziği Topluluğu ile Giresun Müzik Dostları Derneği’nin birlikte hazırladığı Dostluk Konseri’ne davet etti. Ayrıca Ordu’nun tanıtımını içeren bir de plaket hediye etti.   Vali Şahin, Ordu Belediye Başkanı’nın yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek kendisine teşekkür etti ve Afganistan’daki helikopter kazasında şehit olan askerlerimizden birinin de Ordu Fatsa’lı olmasından dolayı da üzüntülerini ve başsağlığı dileklerini iletti.    

       



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir