Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7556 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Ağustos 2012 - 04:38

Vali Şahin'e Ziyaretler

Büyüt
Küçült
Vali Şahine
Ak Parti Milletvekili Adem Tatlı, İl Başkanı Av. Sabri Öztürk ile birlikte bugün Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Tatlı'dan Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Adem Tatlı, İl Başkanı Av. Sabri Öztürk ile birlikte bugün Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.   Ziyarette ilimizdeki son gelişmeler ele alındı, önemli sorunlar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.   Milletvekili Tatlı, meclisin tatilde bulunduğu süre içerisinde Giresun halkıyla buluşarak sorunları yerinde gördüğünü ve çözümü için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Şahin’de ilimize önemli hizmetler yapıldığını kaydederek, emeği geçenlere teşekkür etti.   

 

Alaşalvar'dan Ziyaret
Almanya Türk Haber Gazetesi temsilcisi hemşerimiz Zeynep Alaşalvar, bugün Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.
  Faaliyetleri hakkında bilgi sunan Alaşalvar, gazetenin sahibi Tevfik Kara’nın öncülüğünde engellilere yönelik akülü araç kampanyasının 3 yıldır devam ettiğini ve bu süre içerisinde Giresun’daki engellilere 34 engelli aracı gönderdiklerini söyledi.   Alaşalvar, bundan böyle düzenledikleri kampanyalardan elde ettikleri gelirleri engellilerin eğitiminde değerlendireceklerini sözlerine ekledi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Şahin, Türk-Haber gazetesinin engellilere yönelik organizasyonunun örnek olduğunu belirterek tüm emeği geçenleri kutladı.   Türk-Haber gazetesine yayın hayatının uzun ömürlü olmasını dileyen Vali Şahin, yayın ekibinin başarılarının devamını diledi.  

Tüfad Derneğinden Ziyaret
TÜFAD Giresun Futbol Antrenörleri Derneği yöneticileri, bugün makamında Vali Dursun Ali Şahin’i ziyaret etti.   Dernek Başkanı Hakkı Özgan ve yönetim kurulu üyeleri, yeni kurulan derneğin çalışmaları ve faaliyet alanları ile amatör spor kulüplerinin çalıştıran antrenörlerin sorunlarıyla ilgili Vali Şahin’e bilgiler verdi.   Antrenör yetiştirilmesini sağlamak için bir takım çalışmalar içinde bulunduklarını ifade eden Başkan Özgan, çalışmaları için de Vali Şahin’den destek istedi.   Vali Şahin’de Giresunspor başta olmak üzere büyük takımları futbolcu gerektiğini, bunun içinde altyapının geliştirilmesi ve bu nedenle de antrenörlere ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek Valilik olarak imkanlar ölçüsünde gereken desteğin verileceğini söyledi.   Ziyarette Başkan Özgan’ın yanı sıra Yardımcıları Aziz Tekbaş, İlan Dervişoğlu, Zafer Güngör, Genel Sekreter Hasan Ali Tek, Sayman Mustafa Sıpçık, üyeler Mehmet Gökalp, Mustafa Uzuner ve Yüksel Ayar’da hazır bulundu.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir