Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4645 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2013 - 11:12

Validen Emniyetçilere Kutlama

Büyüt
Küçült
Validen Emniyetçilere
Vali Dursun Ali Şahin, Polis Haftası Etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdür Hikmet Bulak başkanlığındaki polis heyetini makamında kabul etti.

Polis Teşkilatı kuruluşunun Osmanlıdan bu yana devam ettiğini belirten Vali Şahin, “Köklü kuruluşlar olan gerek emniyet gerekse jandarma bizlere güç veriyor” dedi.

 

Polis Teşkilatının her yönden ileriye giden bir kuruluş olduğunu kaydeden Vali Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü;

 

“Hep daha da ileriye giden gerek teknik yönden gerekse halkla ilişkiler yönünden ileriye giden polis teşkilatında çalışan 200 bin civarındaki memur ve amirlerimizi gönülden kutluyorum.

 

İnanıyorum ki polis bugün olduğu gibi yarında kendisini halka daha da fazla sevdirecektir. Suçun önlenmesi olduğu gibi birde halkla yardımlaşma, halkın derdiyle dertlenme, halkın derdini kendine dert edinme konularında kendini açıkça göstermiştir.

 

Zor durumda olan kişilerin her zaman ayağına giderek, bunlara giyim kuşam, yiyecek temin eden bir kuruluş. İlk bakışta polisin bunlarla bir alakası yokmuş gibi gözükür amma halk tarafından takdir toplayan en güzel yönü bu olmuştur. Özellikle üniversite öğrencilerine kiralık ev bulmasında olduğu gibi. Çünkü yeni gelen öğrenciler  değişik amaçlara yönlendirebilir. Bu yönde polisin gayretli hareketi aynı zamanda  suçun önlenmesine yöneliktir. Aslı görevini de bu vesileyle yapmaktadır. Polis haftasının arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, nice polis haftalarında birlikte olmayı temenni ediyorum.

 

İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak’ta “Hem maddi ham de manevi çok büyük desteklerinizi görüyoruz. Bu da bize çok büyük bir güç veriyor. Bu da çalışmalarımızda kendi içimizde kenetlenerek size karşı mahcup olmamak ve görevimizi yerine getirmek anlamında kamçılıyor.” Dedi.      

     






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir