Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5493 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   22 Aralık 2011 - 18:57

Valilik Basından Müthiş Performans

Büyüt
Küçült
Valilik Basından Müthiş
Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları haber takip ve üretmede ajansları ve yerel gazetelerin can damarı oluyor.

VALİLİK BASINDAN MÜTHİŞ PERFORMANS 

      Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları  haber takip ve üretmede ajansları ve yerel gazetelerin can damarı oluyor. 

      Vali Dursun Ali Şahin’in göreve gelmesi ile birlikte atılım yapan kurum günlük ortalama 3-4 haber yapıyor. 2011 yılının ilk 3 ayında 85 habere imza atarak aylık 28 haber ortalamasında kalan Valilik Basın çalışanları 28 Mart’ta göreve başlayan Vali Şahin döneminde 9 ayda 958 habere imza atarak aylık haber ortalamasını 106 habere çıkartmak suretiyle 4 katı bir performans göstererek diğer Valiliklere göre ulaşılması zor bir başarıya imza attılar. 

      Valilik Basın çalışanları yaptıkları haber sayısı  bir yana, Valilik çalışmalarını anında kamuoyuna aktarmada gösterdikleri hızla da ayrı bir başarı örneği gösteriyorlar. Öyle ki Valilik’te yapılan bir toplantıya katılan daire amirleri daha işyerlerine dönmeden yaptıkları toplantının haberleri internet sayfalarına düşmüş oluyor. Bu hızlı ve yoğun çalışma temposu ile başarılı bir performans sergileyen Valilik Basın çalışanları aynı zamanda Giresun’da görev yapan haber ajanslarının ve yerel meydanında haber bulmakta sıkıntı çekmemelerine vesile oluyor. 

      Diğer Valiliklerde sergilenen tutumun aksine medya ile haber ve fotoğraf paylaşımında bütün imkanları seferber eden Valilik Basın Müdürlüğü son zamanlarda ajans ve yazılı basının temin etmekte güçlük çektiği, internet sitelerinde yer almayan orijinal boyutlu resimleri web sitelerinde ayrı bir çalışma ile basın mensuplarının kullanımına açarak büyük bir hizmet daha sunmaya başladılar. 

      Valilik Basın çalışanlarının bu çalışma temposu içerisinde mesai mevhumu gözetmeden, neredeyse 7/24 saat mesai anlayışı ile çalışmaları kendi kurum amirlerinin takdiri kadar basın camiasının da takdirini kazanıyor. 

      Dileriz bütün kurum ve kuruluşlarda aynı özveri ile kendi alanlarında aynı başarı çizgisini yakalayarak, ilimizin kalkınmasında ve tanıtılmasında lokomotif görevi görürler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir