Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5675 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2012 - 02:00

Yağcı ''Bu rezilliğe ''DUR'' denilmeyecek mi?''

Büyüt
Küçült
Yağcı Bu rezilliğe DUR denilmeyecek
Giresun Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Şube Başkanı Recep YAĞCI bir basın bildirisi yayınlayarak:

“Bu rezilliğe “DUR” denilmeyecek mi?”

 

Giresun Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Şube Başkanı Recep YAĞCI bir basın bildirisi yayınlayarak: “Hıristiyan geleneği olan yılbaşı kutlamasında içki içip sarhoş olanlar yine yapacağını yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerinde açık alanlarda ve eğlence mekanlarında eğlenenler; aldıkları alkolün etkisiyle sarhoş olup birbirine girince tacizler, taşkınlıklar ve kazalar kaçınılmaz oldu. Bu rezilliğe artık “DUR” denilmeyecek mi?” diye sordu.

 

 “ Allah’tan Korkmayan Polisten ve MOBESE’den Korkar mı?”

 

ÖĞ-DER Şube Başkanı YAĞCI, “İstanbul'da açık alanlarda yapılan yılbaşı kutlamalarında 5 bin polis görevlendirdi.  Noel Baba, ayakkabı boyacısı, çöpçü ve simitçi kılığındaki polisler, meydana gelebilecek olumsuz olaylara anında müdahale etmek amacıyla sürekli çevreyi gözetledi. HD kalitesindeki yaklaşık 150 kamerayla Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi sürekli izlendi. Ancak bütün bu önlemler yılbaşı tacizcilerini engelleyemedi. Soruyorum size Allah’tan Korkmayan insan, Polisten ve Mobese’den Korkar mı?” dedi.

 

“Yılbaşı Rezaleti Okullarımızda Özendiriliyor”

 

ÖĞ-DER Şube Başkanı YAĞCI “Ne yazık ki noel rezaleti ve yeni yıl çılgınlığı eğitim sistemimizin adeta bir parçası haline geldi. Ana sınıflarından Üniversitelere kadar her okulda günler öncesinden hazırlıklar yapılarak okullarımız ve öğrencilerimiz bu kirli işlere alet ediliyor. Noel baba kılığına giren öğretmenler var. Sınırsız alkol tüketilen eğlenceler yapılıyor. Ama aynı okullarda öğrencilerimize Ramazan ve Kurban bayramları ile ilgili olumlu tek kelime söylenmiyor, en ufak bir etkinlik düzenlenmiyor. Noel ve yılbaşı rezaleti okullarda, medyada, kamu kurumları ve yerel yönetimler aracılığıyla özendiriliyor. Geçen yılki yılbaşı kutlamalarında sadece İstanbul’da iki gecede 666 kaza meydana gelirken, 7 kişi ölmüş, 128 kişi de yaralanmış, 13 kişi de cezaevine gönderilmişti. Alkolün etkisiyle yaşanan tartışmalar, tacizler ve tecavüzler de cabası.  Peki bu tablodan şikayet etmeye hakkımız var mı?” dedi.

 

“Güvenlik Görevlisinin işi Sokaktan Sarhoş Toplamak mı?”

 

ÖĞ-DER Şube Başkanı YAĞCI “Kamu kurumlarının ve güvenlik görevlilerinin işi, bu soğuk kış gecesinde sokaktan sarhoş toplamak olmamalı aksine, terörle, mafyayla, suç örgütleriyle mücadele etmek ve bu kış mevsimide ortada kalan evsiz - barksız vatandaşlara hizmet götürmek, sıcak bir yuva sıcak bir çorba ikram ederek, onların gelecek umutlarını yeşertmek olmalıdır” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir