Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6170 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Aralık 2011 - 10:55

Yaptıklarını İnkar Etmesinler!

Büyüt
Küçült
Yaptıklarını İnkar
CHP'li Belediye Başkanı Sayın Kerim AKSU yaptığı açıklamada...

 

 

YAPMIŞLAR BİR UCUBE İŞ, ŞİMDİ İNKAR ETMESİNLER:

 

CHP’li Belediye Başkanı Sayın Kerim AKSU yaptığı açıklamada , şehrin muhtelif yerlerine dikilen 3 G baz istasyonları ve üzerinde yazan Giresun Belediyesi ambleminden haberi olmadığını, amblemin kendi bilgisi dışında konulduğunu, bunu kaldırdıklarını, dikilen direklerin mobese kamerası ve 3G olduğunu, firmanın kendilerine dikecekleri yeri ve içeriği hakkında bilgileri olduğunu savunmaktadır.

 

Öncelikle Sayın CHP’Lİ Kerim AKSU, 3G baz istasyonundan haberi olup da belediye ambleminden haberi olmadığını söyleyerek Giresun halkını kandırmaya çalışmasın. Giresun Belediyesi iyi bir para karşılığı hem bu 3G baz istasyonlarını kurdurmuş, hem de halk tepki göstermesin, halk içeriğini anlamasın diye baz istasyonu direklerini kamufle etmek için kılıf uydurmuştur. Üstelik kılıfı, halkımızın en sevdiği şey olan fındık çotanağı şeklinde yeşil renkte yaparak zehri altın tepside halka sunmaya çalışmışlardır. Ama Giresun halkı enayi değil, CHP’li belediyenin oyununu erken fark etmiş ve bozmuştur.

 

Sayın Kerim AKSU ve ekibi, baz istasyonuna iyi bir kılıf bulmuş; ama bu kılıfı uyduranın Giresun Belediyesi olduğunu da amblem koyarak yanlışlıkla halka ilan etmişlerdir. Şimdi de CHP’li Başkan haberi olmadığını söyleyerek halkı yine kandırmaya çalışıyor. Yaptığı her reklam imajı gibi gerçekleri de bu kez makyajla kapatmaya çalışıyor.

 

Giresun Belediyesi dışında bu baz istasyonlarına hiçbir resmi kuruluşun buna izin verdiğine ihtimal vermiyoruz. Belediye hem halkın sağlığını tehdit eden baz istasyonlarına izin veriyor, hem de başka kurumlardan izin almışlar diye anlaşma yaptığı ilgili şirketi satıyor. Giresun’da referandumda 50 cm. büyüklüğünde EVET broşürü standtlarına tahammül edemeyip kaldırımı işgal ediyor diye çöp arabasına attıran CHPli belediye şimdi nasıl oluyor da apartman yüksekliğinde baz istasyonu cicili bicili direkleri görmüyor. Komiklik yapmasınlar. Halkı kandırmasınlar. Şayet Giresun Belediyesi halkın sağlığını düşünüyorsa aldığı paraları iade etsin ve derhal bu ucube direkleri kaldırsın. Belediye amblemini kaldırmak, sadece direk üzerindeki bıraktıkları  delili  karartmaktır. Ama bir kez suçüstü yakalanmışlardır. Yol yakınken bu yanlıştan dönülsün. Yoksa Giresun’da hiçbir resmi kurumu dikkate almayan ve Belediyeyi kendi şirketleri  gibi yönetmeye kalkanlar bunun hesabını verirler.

 

Sayın Aksu tekrar bunu inkar eder ve Giresun’un fındığını kamuflaj yaparak baz istasyonu kurma teşebbüslerinin belgesini, üstelik Giresun Belediye Başkanlığı imzalı belgeyi kamuoyuna sunarım. Her yerde tartışmaya hazırım. Yapmışlar bir ucube iş, şimdi inkar etmesinler.  Yoksa gerçekler hiçbir zaman gizli kalmaz.

 

            CHP’li Giresun Belediyesi, kötü yönetilerek aşırı derecede borçlandırılmış,   müflis mirasyedi gibi belediye mallarını satılarak savurganlıktan doğan borçlar ödenmeye çalışılıyor. Şimdi de halkın sağlığını tehdit eden 3G Baz istasyonları para karşılığı şehrin en güzel yerlerine dikiliyor. Giresun halkına yazıktır, ayıptır, günahtır. Giresun Belediyesi halkımızdan özür dileyerek derhal bunları kaldırmalıdır. 

 

Kamuoyuna saygılarımızla…

 

Av.Sabri ÖZTÜRK AK Parti İl Başkanı

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir