Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6576 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Aralık 2011 - 00:49

Yardımlarınızla; Ayşegül Şimdi Çok Mutlu

Büyüt
Küçült
Yardımlarınızla Ayşegül Şimdi Çok
Deniz Yıldızı Derneği Merkez Çığdibinde 80 yaşındaki annesiyle birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Ayşegül'ün tüm ihtiyaçlarını karşılayarak daha iyi bir ortamda yaşamalarına yardım ettiler.

YARDIMLARINIZLA; AYŞEGÜL ARTIK ÇOK MUTLU

   Deniz Yıldızı Derneği Merkez Çığdibinde 80 yaşındaki annesiyle birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Ayşegül'ün tüm ihtiyaçlarını karşılayarak daha iyi bir ortamda yaşamalarına yardım ettiler.

   Kuruluşundan günümüze kadar yardımsever insanlarımızın desteğiyle yüzlerce insanımıza mutluluk kaynağı olan Deniz Yıldızı Derneği bu kez yaşlı bir teyze ile kızının umudu oldu. Önce aileyi ziyaret edip ihtiyaç alanlarını belirleyen dernek yöneticileri, sonra aileyi ekranlara alarak ailenin mağduriyetini yardımseverlerle paylaştılar. Sağlık açısından hiç de elverişli olmayan koşullarda yaşayan aileye ilk yardım evdeki çöplerin boşaltılmasıyla başladı. Daha sonra evin elektrik tesisatı, su tesisatı, mutfak tezgâhı ve mutfak ihtiyaçları,  iç kapılar, yer döşemeleri ve baya badana için çalışmalarıyla devam etti. Son olarak da yardımseverlerden gelen eşyalarla birlikte yeni hazırlanan evin düzenlemesi yapılarak çöplerin arasında yaşamaya çalışan yaşlı anne ve kızı için hayat yeniden başlamış oldu.

   Başkan Emine Acar, yaşlı anne ve kızı sağlık başta olmak üzere çok olumsuz şartlarda yaşıyorlardı. Derneğimiz yardımsever insanlarımızın desteğiyle bu ailemizin de elektrik tesisatı, su tesisatı, yer döşemesi, mutfak tezgâhı, iç kapılar, sıva boya badana işeri ve tüm eşyaları yeni olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılayarak daha mutlu yaşamalarına katkı sağladık. Bu ailemizle ilgili çalışmaları yaparken başta belediye başkanı Ahmet Şahin olmak üzere muhtar Fazlı Şen, Eyüp Çifçi, Osman Özcan, Acarlar İnşaat, Ali Özcan,  İbrahim Demiray, Ali Tanrıverdi, İbrahim İlyasoğlu, Orhan Tanrıverdi, Cevat Şahin, Şükrü Şahin, Süleyman Kurt, Leyla Acar ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 05.12.2011





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir