Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8326 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2012 - 15:25

Yardımlaşmadan Olmuyor!

Büyüt
Küçült
Yardımlaşmadan
Derneğin, yaklaşık üç yıldır yardımcı olmaya çalıştığı dokuz çocuk bir de anne on kişilik bir aile yardımlarınızı bekliyor.

YARDIMLAŞMADAN OLMUYOR!...

   Derneğin, yaklaşık üç yıldır yardımcı olmaya çalıştığı dokuz çocuk bir de anne on kişilik bir aile yardımlarınızı bekliyor.

   Dokuz çocuğuyla birlikte çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren anneyi Deniz Yıldızı Derneği yaklaşık üç yıl önce Dereli’de ziyaret etti ve ailenin başta gıda olmak üzere ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalıştı. Çocuklarının ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanan aileye komşuları ve yardımsever insanlar sahip çıktılar. Yardımsever insanların yardımlarıyla bugünlere gelen aile; yine zor günler yaşıyor. Cuma günü tekrar Deniz Yıldızı Derneği’ne müracaat eden anne Zeynep Öney’in kısa süreli de olsa gıda ve her çocuğun ayakkabı, giysi ihtiyaçları karşılandı ve Dereli’deki evine teslim edildi.

    Aileyi Dereli’deki evinde ziyaret eden başkan Emine Acar, yaklaşık üç yıldır yardımcı olmaya çalıştığımız aile zor durumda. En küçüğü dört, en büyüğü on yedi yaşında olan dokuz çocukla birlikte mücadele eden ve hayata tutunmaya çalışan annemize yardım eli uzatılması gerekir. Her anne gibi bu anne de çocuklarının ihtiyacını karşılamak istiyor ama karşılayamıyor. Gücü buna yetmiyor. İnanıyorum ki yardımsever insanlarımız çok zor şartlarda dokuz çocuğuyla beraber hayat mücadelesi veren bu annenin sesini duyacak ve bundan sonraki yaşantısında aileye katkıda bulunacaklardır. Yardımlarınız için aileye; başta ekmek, gıda olmak üzere çamaşır makinesi, buzdolabı, set üstü ocak tüp konularında yardımlarınızı bekliyoruz. 0454 214 22 35 nolu telefon veya   denizyildizidernegi_28@hotmail.com mail adresinden bize ulaşırlarsa bizler de yardımseverlerimizin emanetlerini yerine ulaştırarak az olsa dokuz çocuklu ailenin bundan sonraki yaşantılarına katkı sunmaya vesile oluruz. Bu ailemize bugüne kadar emeği geçen katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyor ve yine yardımlarınızı bekliyoruz dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir